Litt av en helg

Her gikk det unna i helgen, både på den ene og andre måten. Vi er heldige som har så mange som hjelper til, så i helgen ble det oppgradering av gjerdet.. og paviljongen er snart ferdig. Den blir rett å slett lekker! Skal se til helgen når det kommer inn noen mer møbler der, og får ryddet unna litt verktøy og slik, om jeg tar bilde av den.
I dag hentet vi noen møbler og oppheng greier.. Lurer på om ungene kommer igjen neste helg 🤔

Hundene har vært med både ute og inne. Er de inne så liker de å følge med, spesielt ei av de

Lurer på om hun bidrar litt til at vinduene er mer eller mindre skitne hele tiden 😆 Man blir sliten av å passe på også, så da er det greit med en liten hvil

Jeg sto for matlaging i helgen, egentlig et litt rart valg når man tenker på at to av de som var her er utdannet kokk. Utrolig hvor fort (og lett) det var å «grille» litt mat. Det blir neppe jeg som står for grilling på neste familiesamling 😂

I dag var det snø i luften, igjen.. Håper det blir såpass til vær at man kan drive med litt hagearbeid denne uken. Er litt på etterskudd med plenraking og slik. Skulle klippet hekken også, men har vært så kaldt om nettene enda. Og så gruer jeg meg litt.. Men får bare ta sats og klippe litt her og der.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..