Snart påske

Her er det ingen påskeferie enda, har igjen en del jobb før det. Men siden det heller ikke blir noen typisk påsketur er det like greit. Vi snakket om å eventuelt dra på en liten tur nå i helgen som var, og så en annen tur til neste helg, om det ble slik at man kunne reise. Nå synes jeg ikke at man kan det, så da blir det turer i området her. Vi skal jo slettes ikke klage på mangel på turområde, har mer enn nok av områder man kan gå på. Og så har vi hagen vi kan leke i 😁

2 kommentarer om “Snart påske

  1. Holder man seg totalt borte fra folk, synes jeg det er greit å krysse kommunegrensa så lenge vi ikke har noe forbud mot det. Nei, man skal ikke reise unødvendig, men hvis jeg ikke skal bli gal, må jeg komme meg ut. Og siden jeg ikke kan gå noe særlig, blir det å kjøre meg tur erstatningen for tiden. Men, som sagt, forutsetningen er å holde seg unna folk, og det klarer jeg 🙂

    Liker

    1. Vi må reise nokså langt for å cache, så det synes jeg blir litt annerledes. Nå har vi jo bobilen så slik sett har vi med det vi trenger, men det er likevel dette med å reise på unødvendig tur. Skal vi cache reiser vi jo fra «sted til sted», og skulle man da være så uheldig å bli dårlig.. Syk kan man bli uansett, men da vet man i hvertfall at man har fulgt rådene som er gitt.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..