Vårfølelse

Denne uken ser det ut som våren har kommet for fullt. Kan forandre seg igjen fort, men nyter det mens det er slik.

Jen var en tur til veterinær for vaksine denne uken. Noe som gikk helt fint. Hun er en drøm å ha med seg på forskjellige ting. 

Vi har vært på bana til hundeklubben og trent litt. Vi trener egentlig «bare» for å få mest mulig rundt oss, og det gikk så greit. Hunder og hundeleker for både hit og dit, og Skye lot seg ikke bry så mye.. Men jeg var mest imponert over lydnivået hennes, det var ikke mye lyd. 
Jeg blir så imponert over mange av de andre som trener. Tenker at det hadde vært fantastisk å kunne vært på slike nivå. Men, jeg er ikke der at jeg «gidder» å gjøre den jobben som må til 😅 Så da får vi bare legge oss på et nivå jeg vet vi synes er bra nok med vanlig oppførsel. Og så bruker vi tiden ellers til det hundene våre er avlet for. Det er noe jeg synes er helt topp å bruke tid på.
Kjempefint med forskjellig type hund til forskjellige typer folk. Ikke det at man ikke kan få til «slik og slik» med hund som ikke er avlet eller har det «i seg» i utgangspunktet. En av søskene til Jen er jo veldig flink i lydighet, og om man har interesse for det er det jo veldig fint å aktivisere med forskjellig. Men man skaffer seg som oftest en hund etter hva man vil bruke den til.

Vi starter forhåpentligvis for fullt med trening av Skye nå. Det blir spennende og morsomt. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan det går. Med Jen var alt nytt for meg, og det kan jo hende det var en fordel. Ikke sikkert det går å følge helt samme «oppskrift» med Skye. Det gikk jo fantastisk bra med de sporene vi la før vinteren, så kjenner det skal bli spennende nå i vår. Det er ikke noe stress med noe, vi tar det som det kommer. 

En flott duo vi har 😍

 

2 kommentarer om “Vårfølelse

  1. Du har så rett i det du skriver, man skaffer seg hund utifra hva man vil bruke hund til, og har man lyst til å gjøre noe i tillegg, så gjør man det, uansett hvor stort eller lite det er 🙂
    På dette bildet var det veldig enkelt å se forskjell på de! Fine er de også ❤

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..