Cachetur, og søndagstur

Vi tenkte vi skulle dra på bobiltur forrige helg, men siden formen ikke var helt på topp så ble det rolig hjemme isteden. Bobilen var godt som reiseklar, så da dro vi nå i helgen. Det var meldt fint vær både her og der, så da dro vi der..
Vi fant ut vi skulle gå en trail i Herøy på ettermiddag/kveld. På tur dit så begynte det å regne.. det kom jo til å slutte før vi kom fram tenkte jeg. Det gjorde det ikke! Vi sjekket været igjen, og da var det endret til regn. Det skulle bli opphold etter litt, så da ventet vi bare i bilen. Regnet avtok litt, og vi fant ut at vi skulle bare gå, litt regn tåler man jo. Det var ikke så veldig varmt, så Jen fikk på ullgenser. Hadde jo ikke tatt med regndekken siden det skulle være så fint vær..
Etter vi begynte å gå så regnet det bare mer, og det gikk en stund over til sludd. Vi ble mildt sagt klissvåte. Det ble et lite opphold litt før vi var ferdige med trailen, og så kom en skikkelig byge igjen litt før vi kom tilbake til bilen 😂
Vi hadde heldigvis med hodelykt, og trailen gikk langs en lysløype, så gjorde ikke så mye at det ble mørkt før vi var tilbake i bilen.
Tror ikke vi har vært så klissvåte alle sammen i bobil før. Badet ble stappfullt av klær, og hengte en del utstyr foran døren ut. Hengte opp en stang der i fjor, noe som viste seg å være lurt 😅
Fikk tørket Skye med et håndkle, og så fikk hun inn i buret sitt med et ekstra ullteppe å rulle seg på.. Jen har ikke så stort bur, så hun fikk være løs i bobilen. Som eldst må man ha noen ekstra fordeler mener hun ❤ Så hun rullet og tørket seg på sengen vår 😂
Vi fant et flott sted å fricampe sist vi var i området, så vi kjørte dit nå også.
Dagen etter ble det noen cacher her og der, møtte på en CO ved en av de 😀 Veldig hyggelig å treffe på andre geocachere når man er på tur slik, og når man attpåtil møter på noen man har truffet før er det ekstra morsomt 😀 Møtte forresten på en annen geocacher ved en cache senere på dagen. Kjente igjen nicket fra en del av mine cacher, pluss vi har funnet flere av cahene
Vi hadde sett på et par turer vi hadde lyst til å gå, men fant ut vi skulle vente med de til senere. Isteden gikk vi «Bamserunden», som vi egentlig hadde tenkt å kjøre. Det var en kjempefin runde, cachene var på koordinatene, veldig enkle å finne, og alle 18 loggene var tørre og fine.

Fra trailen på Herøy, før vi ble noe særlig våte..

Tørkestang

Vi går Bamserunden

Når jeg så på bildene så jeg at Skye så absolutt har vokst ut av «valpeselen» sin. I dag var det bare hun og jeg som gikk tur, og da lånte hun selen til Jen. Den satt perfekt til henne. Har funnet fram Zero selen til henne en periode nå, til hun får litt mer «masse». Den lille jenta begynner å bli stor.

Fra turen i dag

2 kommentarer om “Cachetur, og søndagstur

 1. Det er vel nesten som å banne i kirken, men jeg har mistet litt cachemotivasjon… Selv om jeg har superlyst til å dra ut og finne mange, så kan jeg ikke gå noe særlig og det er jo de fine skogsturene jeg vil ut på. Og siden jeg ikke kan det, så blir alt litt sånn blæh… Håper det tar seg opp igjen!
  Greit at man alltids tåler å bli våt, men det er ikke noe koselig å gå tur i skikkelig regnvær altså. Det eneste som er koselig med det, er å komme inn i varmen igjen 😀

  Liker

  1. Cachemotivasjon kan være litt opp og ned. Jeg har vært skikkelig lei en gang, håper jeg slipper det igjen. Vet hvorfor, så da er det jo greit.
   Litt kjedelig om man vil, og ikke kan. Forhåpentligvis retter det seg etterhvert, så du får gått skogsturene igjen.
   Jeg synes i utgangspunktet det er litt koselig å gå i regnet, men nå ble vi klissvåte alle, og hadde «bare» bobilen å være i etterpå. Gikk bedre når vi fikk skiftet klær, ordnet de våte. og satt oss ned. Hundene ble jo så tilfreds etterpå også, og da ble det stille og rolig resten av kvelden.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..