Halsbånd

Skye er den av alle hundene vi har hatt som har gått minst med halsbånd. Knapt nok hun har sett et halsbånd siden hun var veldig liten.
Jeg foretrekker sele på hundene, men noen ganger kan det være lettvint med bare halsbånd.
Med Jen har vi gjort det slik at med halsbånd skal hun «gå pent», og med sele kan hun gå litt så som så.. Det har stort sett fungert bra.
Tenkte vi skulle gjøre det samme med Skye, men det bare ikke blitt til, før i går.
Jeg var litt spent før vi gikk, for så for meg litt av hvert. Men det gikk så bra, kunne ikke gått bedre. Jeg ble så overrasket, selv om jeg hadde med oppskåret brødskive med leverpostei 😁 Jeg skrytte fælt av henne under hele turen, og puttet i henne små biter av brødskiven med ujevne mellomrom. Det skal sies at vi møtte ikke så mye som kunne distrahere oss da, noen biler og en buss var det eneste. Men det tar på å gå så konsentrert som hun må gjøre på slike turer, så er viktig med mindre turer, og forhåpentligvis kommer forstyrrende element etterhvert.

Jeg kjøpte halsbånd til Skye for noen måneder siden, men det er ikke et jeg vil bruke på henne nå. Hun burde kanskje fått nytt, fått sitt eget.. men som småsøsken flest, så må hun arve etter «storesøster», enn så lenge.. Jeg synes ikke jeg kan kjøpe nytt heller, så lenge Jen har noen som passer henne


Skinnhalsbåndene blir bare bedre og bedre til mer man bruker de. Jeg liker best de halsbåndene med metallspenne, ikke de med plastikk. Har litt problemer med å stole på de med plastklips.
Med tanke på hvor lite de bruker halsbånd i forhold til sele, så er mengden kanskje litt stor. Eller de har kanskje litt for få seler 🤔😁 Skye sin Niggeloh sele er snart for liten.. hun har en i en str større som venter, men den er enda litt for stor. Synd Niggeloh ikke har en mellomstørrelse på selene. Jen er midt i mellom to str, så kjøpte en annen en til henne, som heldigvis passet henne helt perfekt.

2 kommentarer om “Halsbånd

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..