Snart tør

Denne uken har det vært bare finværet når jeg har gått på jobb. Startet på -19 mandag, og -14 i dag. Når jeg dro hjem var det -9 😀 I skrivende stund er det -4, jeg trenger ikke mildere vær, kunne gjerne holdt seg på -10 for min del. Men skal bli varmegrader til helgen, gjenstår å se om det blir noe av det.
I går fulgte jeg nøye med, og når jeg kom hjem var det -11, så vi tok med begge hundene opp i skogen, og ble ute et par timer. Helt fantastisk å få gått en skikkelig tur igjen, måtte det bare vare en stund.
Det har vært et par skikkelig rolige uker, såpass at selen til Jen var alt for trang. Så her skal det trakkes turer framover. Hun får såpass lite mat at hun ikke bør få noe mindre synes jeg. Så da må vi ta det på trening.

Skulle ha med Skye en tur etter veien i dag, så prøvde å få de til å leke litt ute her tidligere. Jen er ikke så leken av seg lenger.. mens Skye hopper og spretter alle steder. Jeg fant ut jeg skulle ta en annen leke, og fant en av de lilla ringene, da ble det litt mer liv i Jen 😁 Tydelig at hun ikke gidder leke om det ikke er riktig leke. Yndlingsleken hennes, en spesiell ball, får hun bare om hun er alene uten Skye ute. Skye får ikke engang se på den.. det har Skye bevis på, et par arr.
Vi krysser fingrene for flere fine turer denne uken, og neste 😀

6 kommentarer om “Snart tør

     1. Jeg tror det nærmeste vi kommer, er å si at det blir mildere eller mildvær. Tror ikke engang vi bruker det om at personer kan tø opp/bli varmere i trøya.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..