Jul

Allerede 3. dag jul, dette gikk fort. Dagene før jul gikk fort også, hadde litt å ordne, jobb, og hundene måtte ha sitt. Men som vanlig var alt som måtte være i orden til jul, i orden til jul. Det som ikke måtte være i orden.. det var det ikke så nøye med.
Alle holdt seg friske, så alle ungene med sine som hjem 😀 ikke alltid så enkelt å få til at alle er hjemme samtidig, så det var veldig koselig.
Julemiddagen var som vanlig helt fantastisk, det samme frokosten 1. dagen. I dag tror jeg det blir pizza til middag 😁

Var fire hunder her første dagene, dessverre går ikke to av de sammen. Det nytter ikke med de, så da setter vi bare opp et skille før de andre hundene kommer. Det blir en del knurring og bjeffing til å begynne med, men så går det greit nok etter hvert. Litt stive hundekropper og knurring ved passering og ut og inn, men de roer seg fort igjen. Nanook må være med Erma, så ingen skal være alene av de. Vet ikke om de overhode bryr seg om slik, men jeg synes det er bedre enn at en skal måtte være alene. Nanook og Skye bare går der og forstår ingenting av noe. Ja bortsett fra at Skye bare MÅ kjefte litt ekstra nå og da, uten at hun egentlig skjønner hva hun kjefter for.
Nanook får ikke være ute annet en for vanlige lufteturer i hagen (våteksem), så de gangene Erma var på tur så var Nanook med Jen og Skye. Skye har ikke hilst så mye på Nanook før, så hun var gruelig interessert i han, både foran og bak. Det var ikke noe problem. Men så ble Nanook litt interessert i å snuse på Skye, det likte hun ikke, og løp fra han. Han gikk jo etter, og skulle snuse mer. Det likte Skye enda mindre. Vi passet selvsagt på, de får ikke gjøre som de vil, eller gjøre noe som en av de andre synes er så ubehagelig. Men Skye fikk plutselig uventet hjelp. En av gangene vi ikke fikk sagt fra tidsnok, så grep Jen inn. Hun stilte seg på tvers foran Skye og sa fra til Nanook. Han fikk ikke komme bort til Skye nei, og hun var bra tydelig i både lyd og kropp. Tror det er første gang jeg har sett henne så tydelig i forsvar for Skye.
Det gikk seg til etter litt, og Skye gikk unna om Nanook ble for ivrig.

Jeg burde visst at å ta bilde foran et vindu ikke var såå lurt 🙄 Men motivet er fint da ❤


Sjefen selv lurte seg oppå en stol bak en av ungene. Noen privilegier må man jo ha synes hun.


Å samle tre hunder som aldri hadde bestått noen lydighetsprøve, til å ta et pent bilde.. Det ble en del bilder, dette var blant de beste 😅

Bildene jeg hadde med Erma på var ikke lagret 😣 Men ene filmen hun var med på hadde jeg. Det hadde sine fordeler å være på kjøkkenet også, hun og Nanook ble med å laget julemiddagen..Sent på julekvelden spilte vi pakkeleken, det var morsomt med så mange folk (mange folk –> mange pakker 😄 ) Det skifter fort.. fra å sitte med den store haugen med pakker til å sitte med ingenting.. Jeg satt igjen med en pakke (men fikk en til), en elg og en boks

Vi hadde en grense på 50 kr/pakken, og alle pakkene ble pakket i samme papir. Det med samme papir viste seg å kanskje ikke være så lurt. Det var heller ikke så lurt å være den eneste med røde klær 😄

Været er så som så, ikke så mange grader, i dag er faktisk plussgrader, men er en iskald vind. Forhåpentligvis blir det bedre etterhvert. I morgen er det jobb igjen, tror det blir å starte tidlig.. Skye synes det er veldig greit å opp ved femtiden 😆 Hun var så grei en periode, men så snudde hun om igjen. Jen liker å sove om morgenen, men pleier å komme fort når hun hører matkoppene gjøres klare. Skye får jo ikke frokost når hun står opp, og er ikke det at hun absolutt må på do heller. Så om helgene og når jeg har fri er det litt irriterende. Skal jeg på jobb så gjør det ikke meg så mye.. 😁 Forhåpentligvis snur det igjen etter en stund.

4 kommentarer om “Jul

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..