Garn, og sylte

Så tilfeldig en genser på Instagram i dag, den var så nydelig. Både mønsteret og fargene var helt 🤩 Utrolig mye mønster, og mange farger.
Etter litt leting og søking, så hadde jeg funnet ut hva genseren het (primrose), og hvilket garn man bruker for å strikke den. Det kunne se ut som mønsteret var på engelsk.. men etter litt mer søking så fant jeg ut at det var i en bok med flere strikkeoppskrifter, på norsk!
Jeg så for meg at det kunne bli et strikkeprosjekt de neste to-tre årene, det er seriøst mye mønster på den.
Gikk inn for å se på garnet, og syntes det var litt dyrt, 99 kr/nøstet. Men en del garn er av forskjellige grunner litt dyrere. Men så kom jeg til å tenke på at noe garn kommer i 100 g nøster, og da var ikke prisen så gal likevel. Sjekket, og det var nesten som jeg trodde.. det var ikke 50 g, men dessverre ikke 100 g heller, det var 25 g 😲 Altså, 99 kr for 25 gram! Jeg kommer ikke til å strikke den genseren første året, så god til å strikke er jeg ikke at jeg strikker noe til den prisen.

Og som vanlig, fra det ene til det andre. Laget sylte i går 🐖 Hadde ikke tenkt å lage i år, kjøpte en som er laget lokalt her. Men så var det dette med hva man liker da. Så da ble det å lage en likevel, med mye kjøtt.
Var spennende i dag, både å se hvordan den ble, og smake. Smaken var veldig god, hadde vært raus med krydderet denne gangen 😁 Så nå er det bare å vente til 1. dag jul

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..