Handleliste

Tenkte det var en del som hadde lyst til å se handlelisten vår 😃 Det må jo være både morsomt og spennende📋
Neida, det er ikke hva som står i handlelisten jeg tenker å dele, men type handleliste.
Begynner å bli noen år siden de første handlelisten kom på nett, som app. Jeg har såvidt sett på de, men ikke brydd meg så mye mer om det.
Vi hadde hengende en slik handleliste med magnet på kjøleskapet. Og det fungerte stort sett greit.. Noen ganger tok jeg med lappen, andre ganger tok jeg bilde av den. Og noen ganger bare hang den der.. Fikk den på melding en og annen gang også.

Vi begynte å snakke om at vi burde hatt en annen type handleliste for en tid siden, på nett. Slik vi begge kunne skrive, krysse av osv, og dele med hverandre. Og da var det bare å sjekke hva som fantes. Vi så litt på noen, og bestemte oss bare for å prøve en. Ser ut som vi traff bra på den vi prøvde, den har egentlig det vi trenger.
Vi deler handlelisten med hverandre, begge kan redigere (streke over, slette, legge til). Og noe annet som jeg liker, den finnes som widget. Det betyr at jeg har den over halve skjermen på en av startskjermene på mobilen.
Slipper å lete i alle lommer etter handlelisten når jeg står i butikken, for så å finne ut at den er hjemme, eller borte 🙄😁

 

4 kommentarer om “Handleliste

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..