Tur

Noen ganger skjer det ting under en helt vanlig tur, som kan gjøre turen morsom, spennende, interessant, slitsom, eller bare helt vanlig med alt på en gang 😅
Skye overrasket veldig på en av siste turene. Vi gikk i skogen, flott vær med 2-3 varmegrader. Skye koset seg med å gå med langline, litt hit og litt dit. Plutselig oppførte hun seg litt annerledes. Begynte nesten å «ringe» rundt der vi sto, og ble mildt sagt ivrig. Nesen i bakken og jobbet på. Jeg så rundt oss, var en del dyrespor, men ingen ferske fra den dagen i hvert fall.
Plutselig begynte hun å krafse i snøen, og jeg så plutselig «noe» annet en snø. Jeg tråkket fort på det, så ikke Skye skulle ta det, hva det enn var. Og ble litt forbauset når jeg tok vekk foten å så hva som var under der, en blodflekk! Det vistes ingenting der på forhånd, og ikke noe spor, så det var utrolig morsomt.
Om det var mer blod, eller hva det egentlig kom av vet jeg ikke, men jeg ble litt imponert over nesen.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..