1. advent

Endelig! Da er adventstjernene oppe, og radioen innstilt på p7 julekanalen 🎵
Hengte opp julegardinene på kjøkkenet tidligere i uken, men det var bare for å slippe å stryke de i dag 😛 Skulle henge opp i stuen også, men det blir det ikke før neste uke, forhåpentligvis.. «måtte» bestille meg nye, og da tar det jo litt tid!
Jeg har fått fram de lilla løperne, og en del lyskopper (?) Hadde visst litt flere enn jeg husket av de 😄
Har vært litt kaldt i helgen, var -16 i morges. Hundene har vært ute å lekt i hagen et par ganger i dag, og i ettermiddag var det bare -10, så da gikk jeg og Skye en tur. Kjedelige som vi er så gikk vi etter veien. Trenger fremdeles trening på det, men det går veldig bra.

Skye lånte ene dekkenet til Jen i dag, og det satt veldig bra.

Er så spent på hvordan det blir fram til jul i år. Er jo ikke noe som er bestemt enda, og mye kan skje før jul. I i utgangspunktet skal alle her komme «hjem» til jul, så jeg krysser fingrene for at det ikke skjer noe som gjør det umulig 🎄

4 kommentarer om “1. advent

 1. Herlighet, så glad jeg er for at vi har milde vintre her nede! Har vært såvidt en minusgrad de siste to-tre nettene, og det er mer enn nok for meg. Alternativt kunne det vært konstant -5 og en halvmeter snø gjennom hele vinteren, og akkurat det mener jeg at jeg har skrevet hver vinter så lenge vi har kjent hverandre 😉

  Liker

    1. Hehe, ja er veldig mye med hva man er vant til. Og så må man ikke glemme klimaet, -10 er nok ikke likt over hele landet. Men så lenge det ikke blir noe vind til de -10, eller kaldere enn -20 så skal jeg ikke klage så mye. Her må vi regne med både -20 og -30 om vintrene.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..