En hannhund

Vi skulle hatt en hund til, en hannhund. Det beste hadde vært en bayersk viltsporhund, men bare størrelsen er riktig så kan det forresten være hva som helst. Dette er nesten det eneste Jen tenker på om dagen 🙄 Vi forteller henne at det aldri kommer til å skje, og at det var en god grunn til at Skye er en tispe. Da ser hun bare surt på oss. Det er også en grunn til at hun har brukt bånd ved lufting noen ganger nå..

Forhåpentligvis er det verste over. Det har egentlig ikke vært så galt heller, sier jeg som er borte på jobb om dagene 😄 Vi har egentlig ikke merket då mye til at hun har hatt løpetid før, ja bortsett fra litt blod. Men denne gangen har hun vært litt urolig og masete noen dager. Ser heldigvis ut som det kanskje begynner å roe seg litt nå.
Var litt spent på hvordan det kom til å gå med Skye og Jen når Jen fikk løpetid, men det har gått greit. En ekstra til å hjelpe med gulvvasken.. 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..