Skye 5 mnd

 

5 mnd er en morsom alder 😄
Skye er ca 16 kg og ca 46 cm. Høyden er vanskelig å måle, men den er egentlig mye mer interessant enn vekt. 
Skye er vel hva man kan si «husren». Kan ikke huske sist det var noe uhell inne, og hun er flink til å si fra. Hun får fremdeles 3 måltid om dagen, om ikke jeg har ansvaret midt på dagen. Har jeg det, så glemmer jeg måltidet midt på dagen. Tror vi skal prøve å gå over til bare to måltid snart.
Skye har ikke vært alene enda, der bør vi snart begynne med litt trening. Jen var alene 2 1/2 t om dagen når hun var fem mnd.
Tenner, vent litt, må sjekke… er en hjørnetann for mye enda, håper den forsvinner fort, den nye er på tur ut.

To kvelder siste uken har hun gått alene å lagt seg på soverommet. Men da har hun lagt seg i hundesengen. Synd for Jen, som da må ligge i stuen 😄 Når vi legger oss er hun rask til å komme oppi sengen vår. Jen veksler fremdeles en del på hvor hun ligger.

Skye og Jen går veldig greit sammen, selv om Skye kan være en skikkelig plage noen ganger. Noen ganger får Jen såpass nok at hun sier fra, tydelig! Og Skye er utrolig flink til å forstå det, i omtrent 5 sekund 🙄😁 Kanskje Jen husker hvordan hun var mot Kaos når hun var på samme alder, Kaos var enda mer tålmodig og fin enn hva Jen er. Men han var litt mer voksen, Jen har mye valpefakter i seg enda, til litt frustrasjon noen ganger 😆😄

Alt i alt synes jeg det går veldig bra med to hunder, og begge hundene samtidig. 

2 kommentarer om “Skye 5 mnd

  1. Men altså…dere har jo hatt henne mye lengre enn det!!!???!!! Har hun ikke alltid vært der? Skjønner ingenting jeg nå…bare 5 måneder. Joda, jeg vet det er riktig, men det føles så feil. Sikkert jeg som begynner å bli gammel.

    Liker

    1. Ja jeg er forbauset selv 😁 For å være ærlig så er det litt greit med en valp på 5 mnd, mye som er enklere nå enn da hun var 2-3 mnd. Og plutselig så sitter jeg å skriver et innlegg «Skye 1 år» 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..