Spor om vinteren

Har gått blodspor med begge hundene igjen denne uken, i november! Det er vel første gang vi har lagt/gått blodspor i november.
Jeg la for Jen og Tore la for Skye, så gikk vi motsatt. Var første gang Skye gikk spor som hadde ligget i 24 timer, pluss at det var litt lengde på det. Vi brukte 7 min på å gå det. Hun gikk av en eller annen plass ca midt på, plutselig var hun rett på sporet igjen, og gikk rett på foten.
I utgangspunktet skulle vi ikke legge så mange spor nå i høst, eller vinter.. Men når været ble slik så er det fin trening for oss alle.
Siste minuttet av sporet (ble for langt å legge ut 7 min)

I morgen var første gang jeg skulle prøve å stå opp alene.. og komme meg ut uten at noen våknet. Det gikk egentlig bedre enn forventet. Jeg sto opp og gikk på badet, alene. Når jeg skulle dra så kom jeg helt ut i yttergangen før jeg hørte at det tasset i gangen innenfor. Jeg lot som ingenting, og gikk ut.
Tore sa senere at det var Skye, hun hadde våknet (han også..). Men hun hadde bare tuslet litt i gangen, og gått tilbake å lagt seg. Så lå de 1 1/2 time til 😀 Så det gikk jo veldig bra.

2 kommentarer om “Spor om vinteren

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..