Fremdeles på tur

Vi fortsetter å feriere, vi cacher videre, og det fortsetter å regne. Alt er altså helt normalt 🙃

Vi hadde løst mange mystery i området, og på denne turen skulle vi finne selve cachene. Men vi ga opp i dag. Det regnet fortsatt, og var mye bushing for finne cachene. Så humøret kom etter litt nærme nullpunktet.. Dagen i går gikk greit, men to slike dager der man blir klissvåt ble plutselig ikke så moro 😆 Så vi kjørte litt, mot kysten, og inn igjen etterhvert. På vei tilbake fant jeg en liten trail, så vi fant ut vi skulle gå en tur. Det ble en kjempefin tur, og vi fant en fin plass ved et vann som vi fant ut vi skulle overnatte ved, så her er vi 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..