Fortsatt sommer

Akkurat nå har jeg ikke så mye imot at tiden går litt fort, mye å se fram til. Hele tre uker til ferien også. Gikk opp for meg at det sannsynligvis ikke blir lange lyse sommerkvelder når jeg har ferie, men klarer meg egentlig med lange halvlyse sommerkvelder også 😎

I dag dro barnebarna igjen, etter å ha feriert nesten 1 1/2 uke i Skjåk 😀 Foreldrene kom etter fredag, så har vært en koselig helg 😃
En annen flyttet ut igjen i helgen, så nå er det bare meg og Tore igjen, ja også Jen da. Skal godt gjøre å glemme henne 😊 Jeg flatet ut på sofaen i ettermiddag.. 😴 så nå blir det sannsynligvis ikke så tidlig kveld som jeg trodde 😁

Har sett fra meg siste serien jeg begynte å se på, «A Million Little Things» den var bra. Forhåpentligvis kommer en ny sesong.
Fikk tips om en ny serie å se på nå i helgen, «Et sted å høre til». Den ser bra ut, og så er det mange sesonger. Om jeg liker den så har jeg noe å se på resten av sommeren, og kanskje utover høsten.

Ble litt annet vær nå mot helgen, tidligere i uken lå gradene på 6-7 når jeg syklet på jobb. Fredag var det 2 grader 🥶 Var forbausende stor forskjell på 6 og 2 grader syntes jeg.
Lørdagsmorgen når jeg sto opp var det hvitt av frost ute. Plen, bilene, frukttrærne og mye annet sto å frøs. Litt usikker på hvor mange kuldegrader det var, men var tydeligvis litt for mange. Det ble veldig fint senere på dagen, så vi grillet ute 😊
I dag var det plutselig høstlig sommer igjen.

20200704_115035 (2)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..