Hundeis

Vi hadde det veldig varmt en periode, og hva er da bedre enn is! Jen synes det er godt med is også, hun knasker isbiter når hun får lov.
Men det finnes jo egen is for hunder, hundeis. Denne finnes i mange varianter, jeg valgte de fire jeg syntes så best ut (jordbær, kokos, ananas og vannmelon). Finnes som peanøttsmørsmak (?) og ferskensmak også.
Man kjøper ismix, blander ut med vann, og fryser i former. Jeg valgte selvsagt største formen, minuset er at det da blir bare tre is om gangen. Kan jo bare bruke helt andre former som isbitformer, pappbeger, eller helt andre former også. Men er litt morsomt med disse formene som hører til da 😄

20200701_140651 (3)

 

I hver av disse boksene er det pulver man blander ut med vann, og helt unødvendige ispinner.

20200701_135444 (2)

Jen likte isen hun fikk veldig godt, nesten for godt

20200616_142450 (2)

20200615_183808 (2)

20200616_142516 (2)

Alle våre tidligere hunder har fått smake is, og det har aldri vært noe spesielt med spisingen. Jen får jo ikke vanlig is og slik.. men denne er grei. Men å spise is på pinne bød på litt utfordringer. Hun var ikke helt enig at noen holdt isen og at hun spiste, hun skulle ha hele isen på en gang. Så neste gang jeg lager til et brett, blir det uten å bruke de pinnene.

Hvor nødvendig det er med slik is er en annen sak, egentlig helt unødvendig. Men litt morsomt, synes jeg 😂 Tvilsomt om jeg kjøper mer av det, men hun har vel is resten av sommeren med disse boksene.

Noe annet som kanskje heller ikke er nødvendig, men enklere. Frosset våtfôr. Jen får sjelden våtfôr, men vi har stående noe i tilfelle vi får bruk for det. Hun liker det veldig godt så jeg har frossen ned et par Kong med våtfôr. Perfekt til varme sommerdager.

Noe annet jeg begynte med når jeg hadde Amanda, var frossen melon. Det er noe Jen liker veldig godt også. Jeg skiver de opp, og fryser ned uten skallet.

20200626_141541 (2)

Jen er vel den eneste jeg vet om som er søt når hun smatter i vei 😄😍

 

2 kommentarer om “Hundeis

 1. Jeg hadde vært den første til å fryse ned det meste og å lage is hvis Nairo bare hadde likt det. Men han hater frosne ting, uansett hva det er for noe. Til og med frosne kyllingklubber nekter han å spise, de må tine en god del først. Rimelig irriterende å ikke kunne gi han sånt når han sliter så ille i varmen.
  Men jeg er enig med deg, de pinnene er da totalt unødvendige til hund! Er nok mer for at vi mennesker skal synes det er ekstra moro 😉

  Liker

  1. Jeg knasker is hele vinteren, til min «irritasjon», hun elsker is. Hun kan stå å skjelve fordi hun fryse, men spise is det skal hun.
   Ja dette er mest for mennesker og litt for hund 😂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..