Flått liten sak, ZeroBugs

Vi har ikke vært så plaget med flått her vi bor, men det er nok en og annen. Og jeg tror ikke det blir mindre av de.
Jeg fant en flått på Jen for en tid siden, men om hun hadde fått den her, eller fra siste turen vi hadde vet jeg ikke.
Vi reiser litt hit og dit i løpet av sommeren, og i mange av områdene er det en del flått. Vi er påpasselig med å børste av henne, og sjekke. Men noen av flåtten er små og ikke så lett å få øye på, selv om Jen har pels som gjør alt veldig synlig.
Siste par årene har vi brukt Centaura, og det har virket bra. Men må spraye hver gang man skal på tur.  Det lukter litt av den, og er litt klinet. Jeg bruker forøvrig den sprayen på meg selv pga innpåslitne fluer og andre insekt i skog/fjell, der er den fantastisk. Og er litt enklere å vaske av meg enn Jen..
Jeg kom tilfeldig over noe annet mot flått for en tid siden. Glemte det bort til jeg så flåtten på Jen, da lette jeg det opp igjen, og bestilte.
Det er en sak man fester i halsbånd/sele, og  ultralyd/lydbølger (?)  som skal gjøre at flåtten ikke kommer på hunden.
Har lest en del om den, og ser at erfaringene er litt delt. Mange  skryter veldig av den, så jeg fant ut at vi prøver og ser. Den heter ZeroBugs, og fås kjøpt på forskjellige steder.
Prisen varierer mye! Jeg betalte 292 kr, andre steder koster den opp mot 500 kr. Jeg fikk ikke velge farge da.. 🙄
Hadde tenkt å ha den på selen, men så er det ikke alltid hun bruker det. Så det ble halsbåndet, det kan hun bruke selv om hun bruker sele.

20200609_161617 (2)

2 kommentarer om “Flått liten sak, ZeroBugs

 1. Har sånn til begge hundene , hadde i fjor også og det fungerte så bra at jeg kjøpte igjen i år . Men i år ser jeg flere flott som kravler på Huskyn vår , usikker på om brikka er dårligere i år eller om det er pga at han er hvit og ikke har så mye pels som han jeg prøvde på i fjor .. bruker Bravecto i tillegg .

  Liker

  1. Vi bruker ikke noe annet, så håper denne fungerer på hunden vår.
   Hunden vår har nyresvikt, så er veldig tilbakeholden med alt av medisiner man ikke må ha.
   Blir spennende å se iløpet av sommeren og høsten.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..