Spor, og helv**** cache

Jeg la et blodspor i går, som Jen og Tore skulle gå i dag.
Jeg var ikke helt tilfreds med sporet jeg la, men spor er spor.. Er vel ikke alle sårede dyr som oppfører seg likt heller.
Vi dro etter jobb for å gå sporet, og Jen sporet og fant foten 😊
Knaser godt i den tørre mosen når man går 🐾

 

Etter vi hadde hatt Jen inn i bilen igjen så kom det litt bilder fra noen cachere. Så ut som de tenkte å ha en koselig stund ute i det fri. Vi ble enige om at vi ikke kjørte innom der, siden det var litt vel folksomt. Men når vi hadde begynt å kjøre så kom det et nytt bilde, blant annet av en logg 😲
Det hjalp tydeligvis med et lite hint, og jeg er litt lettet over at den endelig ble funnet. Siden vi allerede var i området så kjørte vi innom å gratulerte og hilste på. To av de som hadde vært med hadde dessverre rukket å dra igjen.
De som fant den nå skal ha for innsatsen. Jeg tror ikke noen andre har lagt ned så stor innsats for å finne den 😂 Velfortjent til smf, Heggtuna, LT17, Trusten, blaamyra62, Lalaura93, Laila67, skeitll og Malaru 🤗👌👍🤘✌🎆🎉🎈😄
Nå regner jeg med at det blir litt rolig i området.

I morges dro jeg tidlig på jobb, såpass tidlig at det var frost på plen, og jeg måtte ta på hansker igjen når jeg syklet. Ser ut som resten av uken skal få fint vær da 🌞 Skulle egentlig tatt en kikk på grønnsakene mine i dag, men timene bare forsvant, og nå orker jeg ikke begynne med det. Det er litt tidlig, men noe må jo snart begynne å komme opp, om ikke annet så litt ugress.

 

 

4 kommentarer om “Spor, og helv**** cache

 1. Dæven, den er funnet! Skal si jeg har hatt det moro med å lese DNF-logger underveis, nå er jeg nesten enda mer nysgjerrig på å finne den selv. Antagelig ender jeg inn i rekken av blå fjes når jeg en eller annen gang kommer meg oppover. Men bortom den SKAL jeg! :p

  Liker

  1. Ja, og jeg ble veldig lettet 😂 Jeg har vært så sikker så mange ganger, at nå, nå blir den funnet. Men neida. Men for en tålmodighet mange av de har hatt, så bra at de fikk uttelling for innsatsen 😊
   Hehe, du bør nullstille deg fra alle dnf loggene, og bare tenke på den som en helt vanlig cache, så går det nok greit 😁

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..