Snart sommer

Jeg trodde det skulle bli en rolig vår dette året 🤣 På jobb er det tider veldig hektisk, men det går jo stort sett greit. Er slik mange steder, endring av rutiner, mer jobb, osv. Nå kommer det nye veiledere igjen, og det blir nytt enda en gang 🙃

På hjemmefronten har vi fått gjort en del. Kassene mine til grønnsaker ble ferdige. Jeg skulle ha de store, og det fikk jeg. Det ble 4 stk 2m x 1m.
Jeg trodde jeg skulle få plass til overs, men fikk frø til overs isteden 🙄 Vi kom litt sent i gang med mye, så satser på en tidligere start neste år.

20200525_135715 (2)
Vi fant plutselig ut at det kunne være greit å pløye opp deler av «åkeren», så det ble gjort samme dag. Vi skulle også på gartneriet å se på forskjellig, og kom hjem med 4 frukttrær 🍏🍉🍎🍒😄

Nanook var her for en stund siden. Han likte seg så godt at han kom igjen dagen etter han dro hjem. Og da ble han litt lenger. Tror Jen syntes det var helt greit, har ihvertfall gått veldig bra med de, til og med om natta. Godt vi har stor seng så vi har plass vi også😄

20200525_224715 (2)

Eneste som har vært litt dumt er at vi ikke har kunne hatt med begge i bilen. Hadde vi tenkt oss om litt så kunne vi ordnet det. Vi har dobbeltbur (har skilleveggen stående i kjelleren) Hadde vi tatt ut bergenseren så kunne vi lagt ned baksetet, dratt buret ut i full lengde (dybde?), og sannsynligvis fått plass til begge to i buret. 
PH har vært hjemme en stund, til stor fordel for Nanook som har fått mange turer

99138967_1464538640393254_9118063334292193280_n (2)

 

Sommerværet slår til for fullt nå, det er langhelg, og vi er nesten klare for tur 🚐

 

4 kommentarer om “Snart sommer

 1. Hva slags frukttrær, og hva har du sådd?
  Tatt ut bergenseren??? Har dere en bergenser boende i bilen på fast basis??? Skjønner ingenting jeg…

  Liker

  1. Ser frukttrærne på emojier som jeg har lagt inn 😀 Grønt eple (egentlig gult, men det var ikke emoji av det), vannmelon (var ikke noe emoji for plomme, og vannmelon er jo så godt..), rødt eple og kirsebær.
   Sådde gulrøtter, løk, reddik, nepe, noe som jeg ikke er helt sikker på hva er, gamle frø som det ikke står noe særlig på pakke, og er tydeligvis ikke norsk, og enda mer gulrøtter. Og så har jeg sådd erter, myye erter. Men de er ikke i kassene. Og da hadde jeg brukt opp alt av plass 😕
   Ja altså, man kan jo tjene litt på å leie ut.. Neida, jeg skrev ikke bergenser, det er noe autokorrektur eller noe som har hatt det morsomt. Jeg skrev barnesetene, og når det da ikke ble rød strek under bergenseren fanget jeg det ikke opp 😂

   Liker

   1. Vannmelon som vokser på tre, jaggu har du funnet noe nytt og spennende! 😀
    Blir jo artig å se hva som kommer opp av det du ikke vet hva er 😉
    Hadde aldri klart å gjette at det var barnesete du skrev! Jeg lurte på om du mente begrenseren (som i skillevegg eller noe sånt) :p

    Liker

    1. Ja tenk for en god idé 😁
     Jeg vet at det er noe «beter», eller noe sånt.. Men hvilken fasong eller farge vet jeg ikke. Var en brun papirpose som det ikke sto så mye på.
     Det hadde ikke jeg klart å gjette heller, tror ikke Jeg har skrevet ordet bergenseren før engang. Men hadde det vært en bergenser i bilen, så hade vi jo fått bedre plass om vi hadde tatt hen ut også 😂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..