En slitsom uke

Jeg fryktet at uken skulle bli slitsom, og det ble den. Heldigvis var jeg innstilt på det, og gjorde det jeg kunne for at den ikke skulle bli «verre» enn nødvendig. Blant annet så sto jeg opp klokken 4 istedenfor 5.. Joda, jeg vet at det å stå opp klokken 4 isteden for klokken 5 kan være litt tidlig, men for meg så var det det som måtte til for å ikke stresse for mye. Stresser jeg for mye så er faren for migreneanfall større. Men å stå opp klokken 4 hver eneste dag, selv om det var bare fem dager, er tidlig. Så da var det bare å komme seg i seng veldig tidlig på kvelden. Og jeg gjorde ikke så veldig mye annet enn å jobbe denne uken, hadde ikke ork til så mye mer for å være ærlig.
Siden jeg viste at det var bare en uke så gikk det rimelig greit. Tenkte at fredag/fredagskveld kom til å ende i et skikkelig migreneanfall, men det gjorde det ikke.  Det kom lørdag isteden, to ganger. Var sikkert samme migreneanfall, men klarte å stoppe det med medisin begge gangene. Skal komme tilbake til migrene og medisin i et egent innlegg, har begynt med Aimovig, og der fikk jeg meg et par overraskelser.
Jeg var så sliten fredagskvelden at det ble en veldig rolig kveld. Dagen i går ble også rolig 😦 Jeg begynte ute litt, men måtte gi meg etter en stund. Fikk puslet med litt småtteri inne iløpet av dagen etterhvert isteden. Litt surt at så mye av dagen ble ødelagt, men er slik det er, vanskelig å planlegge.
I dag har jeg derimot fått gjort mye, når jeg først kom i gang. Så nå er jeg snart klar for  ny uke.

Feiret litt først i uken

20200420_190658 (3)

Isteden for en stor kake så ble det flere små 😀

 

Det ble en liten kveldstur

Gjett hva som har gått her 🙂

20200424_175606 (2)

Jen i solnedgang 😍Snapchat-283209932 (2)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..