Skjåk som GeoArt

Da er Skjåk på kartet som en GeoArt 😀
Begynner å bli en stund siden Tore begynte å snakke om å lage denne, og nå i vår fant han ut at det var på tide å få den publisert.
Denne består av 54 mystery.
Selv om vanskelighetsgraden er veldig variert så er de slik at man klarer å løse alle sammen selv. Er ikke avhengig av å kjenne noen som kjenner noen som vet om noen som har løst de vanskeligste 😂
Jeg har ikke tålmodighet til å lage en slik GeoArt, men nok tålmodighet til å løse den 😀 Første cachen finner du oppgaven til her
Når man går inn på kartet ser den slik ut, vel nesten..

Art (2)

 

 

10 kommentarer om “Skjåk som GeoArt

 1. Har han blitt inspirert av en viss HpK? :p Stilig ble den ihvertfall, jeg skal nok bryne meg på den en vakker dag. Eller en haug med vakre dager 😉
  Hvor i alle dager kommer den lilla djevelen fra? 😀

  Liker

  1. Ja spørs det 😀
   Håper virkelig du får tatt den, jeg skal ta den jeg også, men vet ikke om det blir helt med det samme. Tok en i går kveld da, bare for å ta en 😂
   Hm, ja si det, tror den hører til i helvete, cachehelvete 😈

   Liker

    1. Er du ikke glad i puslespill 😲 Er vel nesten de eneste jeg tar av de spørsmålstegnene 😂 Men heldigvis er det så mye forskjellige å ta av når det gjelder mystery også, vanligvis går jeg ikke engang innpå de for å se hvordan oppgave det er 😛

     Liker

     1. Nå postet jeg akkurat et svar til deg, men det ser ut som det ble borte…
      Jeg går også sjeldent inn for å se på myster. Skal jeg til et område for andre cacher, kan jeg klikke på en myst i nærheten for å se på D/T. Er det lav rating, kan jeg gå inn for å se på oppgaven, noen ganger blir jeg positivt overrasket 😉
      Hvis jeg legger et av Tores puslespill i uka bør jeg vel bli ferdig med alle før neste gang vi kommer oss oppover til dere 😀

      Liker

      1. Ja noen oppgaver er såpass enkle at det ikke er noe problem, eller oppgaven er slik at man ser løsningen med en gang 😲 Jeg blir like overrasket hver gang det skjer, som om det skjer så ofte.. 🙄😂 ¨
       Ett i uka er jo høyst overkommelig 😀

       Liker

 2. Jeg ser den første kommentaren min avventer moderasjon fra deg 🙂
  Nå er jeg ferdig med S’en i Skjåk, så da er det vel mulig at jeg kan være litt kjappere enn en i uka :p

  Liker

  1. Noe så merkelig, jeg sjekket søppelpost nå også (det burde jeg forøvrig gjøre oftere ser jeg…) men den var ikke der heller. Og siden den venter på moderasjon er den jo sendt også. Skal se om jeg finner ut av det.
   Den bokstaven er vel den enkleste 😬

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..