Hvetemel og toalettpapir

Jeg var på butikken i går, det var det jo mange som var.. Men jeg tenkte jo ikke over at jeg burde ha kjøpt mange pakker toalettpapir, for ikke snakke om hvetemel. Jeg så det var en del av begge deler, så brydde meg ikke. Hvetemel er det heller ikke noe som det går så veldig mye av her. Jeg kjøpte to brød, det var ikke flere som jeg likte.. Jeg kjøpte paracet da, siden jeg «må» ha det.
I dag skulle jeg på butikken igjen, men hadde ikke anledning før langt på dag, og da fristet det lite i å på butikken. Fant ut at jeg kunne vente til i kveld, så var det mindre folk der også. Joda, var mindre folk i kveld, men tomt for hvetemel, og toalettpapiret var gått skikkelig unna. Var helt sikkert tomt for mer, men hva er det med hvetemel og toalettpapir? Er det som skrives om rundt omkring ser jeg, Nesten så man skulle tro at til mer media skriver om det, til mer hamstrer folk av det.

Jeg er både spent og bekymret for hvordan dette med koronaviruset vil utvikle seg. Vi er nå i fase 2 av 5.  Fase 3 er hovedbølgen, og fase 4 er full epidemi, det vil si at vi bare er i startfasen. Forhåpentligvis vil mye av tiltakene hjelpe.
God håndhygiene er noe som går igjen som tiltak, i alle faser. Og der synes jeg denne artikkelen fra dinside er nyttig, kan leses her

Jeg er spent på hvor lenge denne perioden med stengte skoler, barnehager og mange  andre virksomheter vil vare. 14 dager er liksom «ingenting», samtidig blir det så mange store ringvirkninger om det blir en mye lenger periode.
Jeg skal nå på jobb som vanlig mandag, skolen er stengt, men vi har mye å gjøre uansett.

 

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..