Rolige dager

Jeg syntes at helgen ble veldig fin, med fine turer osv. Men søndagskveld ble jeg dårlig, kom som kastet på meg.  Skulle gå å dusje, og begynte å fryse. Hadde kjent antydning til noe «gruff» i halsen, og plutselig slo alt til for fullt. Jeg antok at jeg hadde fått halsbetennelse, noe som slettes ikke er farlig selv om det er vondt nok. Hadde et par symptomer til, som gjorde at natten ble lang, og lite søvn.
Ringte legen så fort legekontoret åpnet mandag, og fikk heldigvis time samme dagen. Jeg hadde en operasjon uken før, og feber pluss et par andre symptomer gjorde at jeg fryktet noe var galt etter operasjonen.
Legen trodde ikke at det hadde sammenheng, men ringte sykehuset og snakket med en som var med på operasjonen.  Så vi skulle bare se det litt an, følge litt med, og si fra om det ble noe verre, før ny time i dag.
Så jeg ende opp med penicillin for halsen, og var egentlig bare glad for at det var bare det… Har hatt halsbetennelse før, men denne gangen har det virkelig slått meg ut. Høy feber, halsen har vært som piggtråd, utrolig kvalm, hodepine og migrene. Jada, vet det er fælt å klage på noe som ikke er så farlig i disse tider. Men syk blir man av forskjellig uansett hva som skjer rundt omkring.

Jen er trofast som selskap når man er syk, og synes det er helt ok å ligge under teppet mitt på sofaen, og under dynen i sengen..

20200311_193658 (2)

2 kommentarer om “Rolige dager

 1. God bedring! Det er da enda godt at det ikke er dette hersens korona-viruset. Nå håper jeg at selv de mest selvsentrerte menneskene i dette landet klarer å se lengre enn sin egen nesetipp og gjøre de tingene som kreves så vi kan få stoppet denne dritten. Jeg skal sitte nesten alene på jobb imorgen, for jeg kan ikke ha hjemmekontor, og jeg regner med at det kommer en del spørsmål.

  Liker

  1. Takk! Nå sier de heldigvis at de fleste av oss som ikke har noen ekstra sykdommer ikke blir så veldig syke om vi får denne syken.
   Jeg er sykmeldt nå, men skal på jobb igjen mandag, skolen er stengt, men kan jo komme noen likevel, og uansett har vi jobb en god stund likevel. Alltid noe å gjøre, og ta etter.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..