Vintermorgen

Jeg sto ute ved sekstiden i morges og ventet på bussen. Da så det slik ut rundt meg

20200109_061151 (2)

Her ser man «juletreet» oppe på Aursjoen. Man ser egentlig bare at det lyser, men fint er det 🎄

Månen lyser opp så fint, hadde jeg visst hvordan været var før jeg kom ut, så hadde jeg gått på jobb isteden for å ta bussen. Kommer flere dager 😀

20200109_061437 (2)

Stort sett alt av jul ble pakket ned i går kveld, og det er sent til meg å være. Har igjen gardinene og adventsstjerner. Regner med at det blir pakket bort i løpet av helgen. Så var det siste juleblomsten da..

 

8 kommentarer om “Vintermorgen

  1. Nesten.. Det er en mast som er pyntet med lys. Slik at det er formet som et «juletre». Det lyser fra første advent eller noe slik.. og fram til jula er slutt, det vil si nå snart 🎄😀

   Liker

      1. Jeg kan gå langt for «bare» en cache om det er en cache jeg virkelig vil ha. Det trenger ikke være noen fin eller spesiell cache heller. Noen ganger er det slik at «den vil jeg ha», og så er det fint med turer når man har med hund. Spesielt godt liker vi runder 😀

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..