Vintervær

Tenkte å gå en tur i dag, men så ble jeg litt i tvil.. og heldigvis bestemte jeg meg for å gå. Hadde en fantastisk tur med Jen oppi skogen her.
Det kom jo så mye snø, og det blir skikkelig vinterstemning av slik.

20200105_105141 (2)

20200105_114133 (2)

Ull er litt dumt i snøen.. men det varmer bra. Børster av henne nå og da.

Ble noen  videoer i dag

Jen storkoste seg i dag, og så mye spor alle steder 😀 Jen prøvde å overbevise meg om at noen av dyrene ikke var helt friske.. hun var helt sikker på at minst et par av de var forkjølet, så hun burde få sjekke det ut mente hun. Jeg var ikke enig, så Jen måtte fortsette i linen.
Jeg liker fremdeles ikke vinteren så mye, men slike dager i skogen er utrolig fine 😃

2 kommentarer om “Vintervær

  1. Av praktiske årsaker er jeg veldig glad for at vi ikke har de mengdene snø her nede. Samtidig synes jeg jo det er fantastisk vakkert! Det snødde et par timer her i formiddag, men det er for varmt til at det legger seg.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..