Lekkasje fra akvarium

I morges sto jeg opp tidlig, som vanlig.. Hadde tenkt å ligge litt lenger, men er man våken, så er man våken. Skulle på jobb også, så slik sett var det greit å våkne tidlig.
Jeg ordnet med mat til Jen, og en snartur ut. Tore sto opp og jeg gikk på badet, så hørte jeg Tore si «det er lekkasje igjen». Jeg tenkte «akvariet» 😱 og fikk nesten vondt i magen. Så kom jeg på at vi har jo ikke noe akvarium, er vel 13-15 år siden vi hadde noe akvarium 🙄😂 Jeg forstår ikke hvordan jeg klarte å tenke på at det kunne være akvarium som vi ikke har, som det var lekkasje fra. Ene akvariet vi hadde hadde riktignok lekkasje en gang, eller det var vel pumpen. Hadde en stor utvendig Eheim pumpe, og en morgen eller kveld (var mørkt) jeg gikk bort til akvariet i stuen, så ble jeg våt på føttene. Av en eller annen grunn kom vannet ut av pumpen, virket som en hevert 😯 Etter så mange år var det altså det første jeg tenkte på når jeg hørte ordet lekkasje, merkelig.
Lekkasjen kom forøvrig fra Jen, hun har perioder der hun lekker litt etter å ha vært ute å tisset. Vi vet ikke hva det kommer av, alt kan være helt i orden i mange uker/måneder, og så er det lekkasjer i noen dager/uker. Og plutselig er det helt borte igjen, ikke en dråpe.

Fikk jobbet mange timer i dag, vokset og polert 😃  Nå er jeg helt gåen i føttene, så ene kalendergaven fra i går passer perfekt, massasjeolje 😊

Jeg skulle kjøpe meg en ny adventsstjerne i år, og ende opp med å kjøpe tre stjerner 🌟 Ene av de er utrolig fin, en er fin, og en grei nok.. Den største er over sofaen, og jeg trenger ikke annet lys der, bortsett fra når jeg strikker 😁

Snapchat-936400653 (2)

 

 

2 kommentarer om “Lekkasje fra akvarium

 1. Nå i september var det 11 år siden Arkas døde, og fremdeles tar jeg meg selv i å skulle stoppe han fra å gjøre ting, f.eks. fly på tv’en når det er skiskyting. Så gamle vaner er vonde å vende 😉
  Nairo lekker også litt av og til, anser ikke det som noe problem. Må bare vaske litt 🙂
  Få se de andre adventsstjernene også da! Kan jo ikke vurdere hvor fine eller ikke fine de er når du ikke viser de frem 😀

  Liker

  1. Spørs om jeg skal lage et stjerneinnlegg 😀 Den som er «grei nok» har litt feil farge på lyset.. Innsiden av stjernen er gullfarget, og det så jeg ikke før jeg skulle ordne den. Ikke det at det er så feil, men de andre er hvite inni, så blir litt annet lys fra de.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..