Søvn, garn, og jul

Etter flere tilbakemeldinger så har jeg funnet ut at det er helt normalt å sove lite når man bruker kortison. Jeg sover fortsatt minimalt, noe som er litt kjedelig. Og det å ha litt for mye energi begynner nesten å bli litt slitsomt.. Men nå er det igjen bare litt over en uke, spørs om jeg kommer til å savne energien etter den uken, skulle vært muligheter for å spare den og fordele litt senere 😄

Vi skulle på tur i dag, men siden ikke alle var helt i form, så ble det ikke  noe av. Vi tok oss en biltur isteden, og jeg fikk funnet farger til genseren jeg skal strikke. Jeg skal strikke med et annet garn, så regnet med at det kunne bli litt vanskelig å finne fargene jeg ønsket. Men etter litt tid, og sjekking av farger, garn og slik, så ble det akkurat de fargene jeg ville ha 😃 De må bestille et par av fargene, så fikk «heldigvis» ikke med meg garnet i dag, det gir meg et ekstra puff til å bli ferdig med den jeg strikke på nå. Jeg bør ikke ha flere gensere å strikke på enn en om gangen. Kan gjerne ha sokker eller andre mindre ting å strikke på, men ikke to større prosjekt.

 

Kan man være litt attiveien, så gjerne det..

20191106_162246 (2)

Det går fort til jul, er ikke igjen mer enn litt over 6 uker 🎄 Jeg gleder meg nesten like mye til førjulstiden (desember), og det å pynte til advent/jul som selve jula.
Kjøpte ny adventsstjerne i oktober.. Jeg vet, litt tidlig med julegreier i oktober, men noen ganger «må» man bare, om man skal få tak i det man vil. Å vente til senere, fordi det er for lenge til jul, det har jeg brent meg på før. Resultatet ble bl.a ingen julebrus til jul 😂 Nå var ikke det akkurat så stort et problem 🙄 men når man har en favoritt eller to, så er det jo greit å ha det man liker. For å ikke snakke om den jula jeg ventet med å kjøpe ribbe, fordi jeg ikke fant akkurat slik jeg ville ha. Bare såvidt det ble ribbe, og det var et litt større problem enn julebrusen 😄
Nei jeg får vel sette meg å strikke litt 🧶

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..