Å tenke på det

Jeg har flere ganger erfart at det «å tenke» ikke er det samme som «å gjøre». Noen ganger kan det bli litt irriterende konsekvenser av det også. Tirsdagmorgen våknet jeg av alarmen på mobilen, kvart over fem. Det var i seg selv ikke så rart, heller ikke at jeg var stuptrøtt. Men jeg skulle ikke opp kvart over fem! Jeg skulle ikke opp til noen bestemt tid i det hele tatt! Og noen ganger (veldig mange ganger) så sovner jeg ikke igjen når jeg våkner slik, heller ikke den morgenen. Jeg hadde jo tenkt at jeg skulle huske på å slå av alarmen på mobilen (er hjemme en ukes tid), men så var det dette med å tenke det –> gjøre det! Nå er alarmen slått av!

Jen er rolig for tiden, og håper på litt jobb utover høsten.. Det har jo enda ikke kommet noe endelig svar på dette med disse syke/døde hundene. Men nå ser det ut som det er noe slik jeg var redd for, at det er noe ute i naturen. Men får bare vente å se, om det kommer noen endelig konklusjon.

Jeg (og Jen) har sett fra oss sesong 2 av «Sykepleieskolen», en skikkelig bra dansk serie. Når jeg var ferdig med sesong 1 i sommer så sjekket jeg når sesong 2 skulle komme, og det var nå i høst. Nå sjekket jeg når sesong 3 skulle komme, og den er ikke engang spilt inn 😮😖 Så det er ikke engang sikkert det kommer noen sesong 3, ettersom jeg skjønte. Og sesong 2 var det selvsagt ikke noen slutt på, ihvertfall ikke noen skikkelig slutt, ikke i det hele tatt!
Har sett på en annen serie tidligere, som også bare sluttet.. «Manifest». Nå ser det endelig ut som det kommer ny sesong av den. Veldig kjedelig med filmer og serier som bare slutter, uten slutt.

Jen lytter bare..

20190913_191442 (1024x498)

 

 

2 kommentarer om “Å tenke på det

 1. Jeg har av prinsipp ikke noen gjentakende alarmer. Jeg slår de på hver gang jeg trenger de, uansett om det er hver hverdag eller noe annet. Da slipper jeg at alarmen går av når jeg ikke trenger den.

  Det går mye rykter nå når det gjelder disse hundene. Jeg har hørt at det er det varme været de siste årene som gjør at det naturlige innholdet av bakterier i hundekroppen reagerer sterkere og dermed kan gi dette utslaget med alvorlig sykdom og død. Så jeg avventer fremdeles informasjon fra Mattilsynet og Veterinærinstituttet. Med så mye løse hunder ute nå på denne tiden av året ville jeg uansett ikke gått noe særlig i skogen med Nairo.

  Liker

  1. Jeg har på samme fra mandag-fredag, og prøver å huske på å slå av når det er fri osv. Det er ikke alltid det skjer. Men er så redd for å glemme å slå på alarmen, så derfor er den på fast.

   Ja er veldig mange rykter. Men utifra hva de vet nå, som de har gått ut med, så tror jeg at det er noe ute, og i kombinasjon med de enkelte hundene. Vi har gått nesten som vanlig, er mer redd for ormen jeg da.. Så får vi bare håpe at det normaliserer seg snart.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..