Fotball og andre spill

Har vært en del besøk i helgen 😀
Ene barnebarnet skulle være med på fotballturnering i Bismo, og vi stilte «mannsterke» opp som publikum. Jeg kan ikke huske sist jeg var på fotballkamp, så det må være noen år siden.. Fotballkampene i går var spennende, nesten litt i overkant, så mange «nesten mål» at jeg egentlig ikke har godt av det.

 

Det ble litt andre spill også.. og noen var til tider litt ivrige, så de minste måtte til tider bare se på..

20190913_182640 (584x800)

 

Jen hadde jo besøk av et par på fire også, men pga løpetiden så ble det bare en tur på de sammen. Får ta det igjen når det ikke er noen som har løpetid. To tisper og en hannhund kan bli litt trøblete sammen i slike tilfeller. Men hadde gått veldig greit på tur, jeg var ikke med denne gangen, så ikke noen bilder.

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..