Hos frisøren

Jeg hadde time hos frisøren i dag, skulle egentlig bare tynne ut mye, og stusse litt. Det ble gjort, og så rettet hun ut håret mitt 😃 Det ble så fint! Jeg har ikke tålmodighet til å gjøre slik selv, men veldig moro med forandring.
Når jeg kom hjem så tenkte jeg at jeg skulle sjekke hvordan det ble, helt kort. Som sagt så gjort, det ble slik

Snapchat-1541925605 (360x640)

Etter alle koselige tilbakemeldingene er det nesten så jeg vurderer å klippe meg slik. Jeg likte det veldig godt selv også 😏 Men.. det er et men her. Håret er ikke fullt så kort, det er en liten hestehale bak der. Så det ser slik ut i virkeligheten

Snapchat-1235102730 (333x640)

Frisøren brukte en halv evighet med rettetang, og hadde det ikke vært for at jeg må gjøre det «hele tiden», så hadde jeg sannsynligvis klippet meg som det øverste bildet. Men får se..
Jeg tør knapt tenke på hvordan det blir når jeg vasker håret, det blir *POFF* mye hår igjen.
Jeg (eller rettere skrevet, frisøren) tynnet ut mye! Men likevel så kommer det til å bli litt mer hår etter vask. Skal se om jeg husker på å legge inn bildet her etterpå. Men det går fort noen dager, nå skal jeg nyte det rette håret mitt 😂

 

I går lå jeg (og Jen) godt som hele dagen og kvelden, etter veterinærbesøket. Kjente migrenen startet tidlig på morgen, men får jo ikke gjort så mye med det. Trodde ikke det skulle bli så galt, som det ble heller. Det var ett av de verste anfallene jeg har hatt siden starten av denne tiden uten medisiner.
Vi skulle grille i går, det ble salt potetgull utpå kvelden, på meg. Og jeg hadde gledet meg så til en del jeg skulle gjøre i går ☹
Skal se om jeg får skrevet en liten oppsummering med det første.

 

 

 

 

 

6 kommentarer om “Hos frisøren

 1. Du vart knallfin 👍🏻👍🏻👍🏻
  Å takk for ei beroligande samtale, trøngde dein 😉👍🏻😅

  Liker

 2. Synes du skal skrive et eget innlegg med bilde etter hårvask, for jeg husker ikke på å gå tilbake til dette innlegget for å se om du har lagt inn et bilde til 😉 Men du ble veldig fin! Og det er ikke kortere enn mitt :p

  Liker

  1. Var det jeg håpet på, at ingen skulle huske på det 🤣
   Men siden jeg da legger ut bilde der, så har jeg gjort som jeg skrev 😂
   Takk, nei det er nok ikke det, når jeg tar av strikken. Men har en mistanke om at hårsrtikker plutselig kommer til å bli brukt mye igjen, har nesten ikke brukt det etter jeg klippet meg forrige gang.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..