Etasjer til besvær

Jeg var på sykehuset igjen torsdag. Har vel vært der hver tredje mnd i 1 1/2 år. Er pga migrene, så er på nevrologisk avd (poliklinikk)
De holder til på toppen, er vel 12. etasje. Og jeg går alltid trappene opp 😃 Synes det er litt morsomt med så mange tapper 🤣
Torsdag gikk det tungt oppover trappene, og jeg ble forbigått av ei som var eldre en meg 😣 Hun startet ikke nede som jeg, men likevel.. Heldigvis skulle hun ikke til toppen.
Jeg kom meg opp til 12. etasje, etter et par pauser. Men der var ikke noe nevrologisk 🤔 Jeg tok en etasje til.. og der var denne døren

Snapchat-1462500494 (592x800)

Da tok jeg fram brevet fra sykehuset, og joda, det sto nevrologisk avd, og så sto det 8. etasje 🙄

Vel, da var det bare å ta trappene ned

Snapchat-1172191362 (416x800)

Gikk ned til 8. men der sto ingenting om nevrologisk 🤔 Men så begynte jeg å tenke på om det ikke sto noe om nevrologisk litt lenger oppe. Så da gikk jeg trappene opp igjen, til 10. etasje, og joda der sto det jo bl.a nevrologisk avd 😃 Kanskje de tallene i trappeoppgangen viser noe annet, tenkte jeg.. At det ble regnet på en annen måte.. Jeg er jo alltid ute i god tid, veldig god tid. Så slik sett er det ikke så nøye om det blir litt rot.

Så da gikk jeg inn døren til 10. Det var det selvsagt ikke noe jeg kjente igjen, og ikke så jeg noe skilt med hvor det var naturlig at jeg skulle gå. Heldigvis dukket det opp noen som jobbet der, så jeg spurte hvor nevrologisk var. Det var ihvertfall ikke der. Hun mente at det var i 8. etasje. Og jeg svarte at det var 8. etasje som sto i brevet jeg hadde fått. Jeg var og da rask til å si at jeg visste jeg var i 10, men på det store skiltet over døra, der sto det nevrologisk avd.
Og da tok jeg heisen ned til 8. etasje, der fant jeg nevrologisk 😃😂 De har flyttet. Det står tavler med oversikt over hva som er hvor når man kommer inn på sykehuset, jeg burde se på de. Eller lese innkallingsbrevet..
Etter sykehustimen var det tid for shopping 😃 Det eneste jeg egentlig skulle kjøpe var fisk.. Jeg skulle forresten innom Musti og NorEngros, men det ble helt bortglemt.

Vanligvis er det meste av sommerklær i slike farger som jeg ikke er så glad i. Og ikke hadde jeg tenkt å se på så mye heller, men gikk litt for god tid.. Så jeg ende etterhvert opp med denne haugen her

20190606_191519 (505x800)

Så mange flotte farget, den som ser litt rødlig ut, et mer brent orange på en måte.
Så enkelt å finne noe når man ikke skal ha noe..
Kjøpte to poser med fisk også, men de glemte jeg helt å ta bilde av 😞 Det var ikke til meg selv heller 😭 Men jeg får snap av de de (og noen til) 😃 Jeg skal ha akvarium selv igjen også, med tid og stunder. Men nå er det så mye annet, så får passe på å se på bilde/film (hørte du LB 😏😂 ) isteden.

Måtte jo hilse på de andre firbente på tur hjem igjen, Guinness kom når vi skulle dra, så fikk såvidt hilst på. Han var ikke interessert i å hilse på Jen..

Men noen andre var interessert i å hilse på Jen like etterpå 😀 Første minuttene er «hurramegrundt», heldigvis er Rex like veloppdratt og rolig som Jen 🙄😂 Men når første minuttene er gått, så går det greit..
PH skulle ned å hente noe i kjelleren, og jeg hindret Jen i å få være med. Da de kom opp igjen så tygget hun litt på øret til Rex 😄 Og neste gang så var det ikke engang spørsmål, «jeg» først sa Jen, og løp

20190606_171529 (520x800)

Jen snek seg med på kjøkkenet også, og prøvde flere ganger å fortelle at matkoppen til Rex var tom, at han gjerne ville ha påfyll..

 

De kan (i noen sekunder) være nesten helt rolige også

20190606_172513 (490x800)

Skulle tro PH sto med foran de med biff, men var to brødbiter.. 😂

Var veldig greit å komme hjem igjen om kvelden, etter en lang dag. Dagen etter var det fredag, og langhelg. Mye mer om den, kommer senere 😀

 

2 kommentarer om “Etasjer til besvær

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..