Trådløs støvsuger

Kjøpte ny støvsuger for et noen mnd siden, etter å ha vinglet mye fram og tilbake.

I utgangspunktet hadde jeg veldig lyst på Dyson, de er jo så lekre 😄 Men pga pris og litt slik, så slo fornuften inn og jeg så på vanlige støvsuger.
Noen ganger bruker jeg litt tid, og før jeg hadde bestemt meg, så leste jeg en test her (dinside) om oppladbare/trådløse støvsugere. Var tydelig at de hadde blitt mye bedre siste tiden, og en av de i testen likte jeg (med et par unntak) veldig godt. Det var testens vinner også, påvirket liksom 🙄 Selvsagt blir man påvirket, men samtidig er det viktig å se på hva man trenger.

Jeg har hatt støvsugeren en stund og brukt den en del.. Og jeg blir bare mer og mer tilfreds med den.
Det er veldig godt å slippe å ha selve støvsugeren etter seg, slippe at den går inn i veggene, og den blir stående rolig ved hindringer. Den støvsuger veldig bra, jeg har ikke behov for annen støvsuger slik til vanlig.
Støvsugeren fungerer både fram og tilbake, det er det ikke alle som gjør. Veldig stor fordel at den suger opp når man drar den bakover igjen også, og ikke bare framover. Man trenger ikke holde inne noen knapp for at den skal gå, slår den på, og den går til man slår den av.

20190604_185919 (389x800)

Støvsugeren kommer med «bare» 2 (3) munnstykker, og for meg er det helt greit. Ett stort gulvmunnstykke, og et mindre motorisert munnstykke, og så sitter det en børste på håndtaket, som man vipper på plass ved bruk.
Minuset med støvsugeren er at den kan kjennes litt tung ut, i forhold til en vanlig støvsuger. Men det er noe jeg fint kan leve med. De fleste trådløse støvsugere vil være tyngre å bruke en de vanlige på hjul.
Så det kom en annen test også, der kom den ikke helt til topps, så er litt ettersom hva man legger vekt på. Jeg har ikke prøvd noen av de andre, bare lest om de.
Støvsugeren har lys på det største gulvmunnstykket. Jeg tenkte det var bare en morsomhet, men helt utrolig hva det lyser. Noen ganger, når jeg skal ta en kjemperask runde med støvsugeren bare for å ta det «grøvste», så irriterer det meg nesten. Man ser hvert rusk, rask og hundehår!
Munnstykket er også fleksibelt, slik at det svinger både hit og dit..

Støvsugeren rekker akkurat fram til veggen under sofaen, om man vil.. Jeg er ikke så glad i å støvsuge at jeg gjør det hver gang.
Når man setter på det andre munnstykket så blir det en veldig hendig støvsuger, passer godt til møbler. En annen ting den passer veldig godt til, er bobilen 🚐 😃

Siden den har så lang brukstid på en lading, så trenger vi ikke ha med laderen i bobilen heller. Det skal mye til for at jeg støvsuger en hel time i bobilen..

20190604_190339 (389x800)

Når man bruker den så ser man på displayet hvor mange prosent man har igjen av batteriet. Så da trenger jeg ikke lade den så ofte.
Det finnes selvsagt minus med denne også, for min del er største minuset, fargen. Rød støvsuger 😖 Dyson har lilla! Jeg kjøper ikke støvsuger etter fargen (men tanken var der), så da ble det rød da. Den kostet mye, så de bør ikke komme med noen annen farge første årene.
Prisen er selvsagt et lite minus, men den er mye billigere enn de andre i testen 😀 Og så blir den sikkert billigere etterhvert også. Var forresten 60 dagers angrerett på den, om jeg ikke likte den.
Noe annet som er veldig greit med en slik støvsuger, man trenger ikke støvsugerposer! Jeg skiftet pose lenge før den var full, mye pga hund.. Pluss at det kjentes ikke ut som det var full sugestyrke på støvsugeren når posen kom over halvfull.

 

2 kommentarer om “Trådløs støvsuger

 1. Synes rød er helt greit, jeg 😀 :p Vår er orange, ser ikke ut i måneskinn…
  Jeg fikk tanker om ufo da jeg så lysene på støvsugeren din, nesten litt skummelt! Men ikke like skummelt som robotstøvsuger eller robotgressklipper. De er skumle, de!
  Helt ærlig, så synes jeg ikke prisen var så ille. Joda, du får langt billigere, vanlige støvsugere, men de synes jeg ikke gjør noen god jobb når det gjelder hundehår.

  Liker

  1. Plutselig var ikke rød så galt likevel 😂 Orange er hakket verre 😛
   Prisen på den vanlige støvsugeren jeg så på var ikke i nærheten av denne. Men må veie for og imot, hva som er viktig. Og den er virkelig god.
   Og når jeg går inn å ser på den nå, så ser jeg at prisen ikke er den samme som da jeg kjøpte den. Var en tusenlapp mer da, selvsagt 🤣 Jaja, jeg har ihvertfall hatt god bruk for den, den tiden 😄
   Robotstøvsugere er hakket dyrere, om man skal ha noe som fungerer skikkelig. Det er jo også «kjekt å ha», men ikke noe jeg har bruk for. Hadde kommet til å støvsugd selv uansett 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..