Langhelg

Vi dro på bobil og cachetur om torsdag 🙂
Vi hadde en serie med cacher i en dal vi skulle ta, ellers hadde vi alt helt åpent.
Stoppet i Stryn for å spise middag, jeg skulle ha biffsnadder 😀 Det hadde de ikke 😦
Jeg så noe annet som kunne friste, ett eller annet med «rull». Da jeg bestilte fikk jeg spørsmål om jeg ville ha den mild, medium eller sterk. Og tøff som jeg er så gikk jeg for sterk 😀
Jeg rakk å tenke at det kanskje ikke var så lurt, før maten ble ferdig. Jeg liker sterk mat, synes det er godt. Men det er jo veldig individuelt hva som er sterk mat også. Så jeg tenkte jeg kanskje kom til å angre litt på dette valget.
Maten kom, jeg tok den med i bobilen, og vi satte oss å spise. Tore hadde forøvrig valgt noe helt annet.
Jeg spiste, spiste, og spiste.. kjente etter alt jeg kunne med smak, men det var ikke sterkt, ikke engang antydning til at det var sterkt, ikke noenting! Maten var god den, men om dette skal kunne kalles sterkt, så vet jeg ikke hva den andre maten de har på menyen smaker.

Vi dro videre, og fant stedet vi tenkte å overnatte på. Kjempefint for både oss og Jen. Fint å ha et sted man kan rusle litt både om kvelden før man legger seg, og når man står opp før man drar videre. Har man hund med på slike turer så må man legge tilrette for hunden også.
Dagen etter ble det caching og litt annet. Vi fant en veldig fin rasteplass å overnatte på, og når vi hadde ordnet oss til litt så vi at det gikk en liten serie med cacher innover fjellet. Det ble en fin kveldstur på 8 km, og 7 cacher 😀 Det var 8 cacher i serien, men vi fant selvsagt bare 7 av de 😄
Dagen der igjen ble også noen cacher, før vi vende snuten hjemover.

 

Næh, hvorfor ta imot når man blir filmet 😎

 

Viktig å følge med på hva som skjer, før man legger seg. Sengen var pent oppredd, til Jen hoppet oppi. Hun kan å innrette seg 🐶

 

Vi har hatt kjempefint vær disse dagene. Ene dagen var det utrolig mange pent kledde folk.. Vi klarte selvsagt å rote oss ned til et sentrum midt på dagen, men kom oss fort fra der igjen også. Ikke hadde vi med oss bunad, og ikke flagg, men hadde en flott tur 😃

20190517_174824 (584x800)

20190517_162612 (585x800)

 

Ble 58 funn på oss, tror jeg. Og selvsagt en passende mengde dnf (9) 😂 Tror jeg skal se om man kan lage en challenge der man må ha så og så mange dnf.. Kanskje flere hadde logget dnf da 🙄😀

Den nederste videoen her er den samme som en av de andre, og jeg får bare ikke til å slette den!

 

3 kommentarer om “Langhelg

 1. En fin måte å feire 17. mai på!
  Etter at dere kjøpte deres første bobil, har jeg tenkt mye på bobil. Fremdeles klarer jeg ikke se for meg selv som bobil-person, men det er av og til jeg er litt misunnelig. Så enkelt å bare komme seg unna for noen dager, mye enklere enn med telt. Men når jeg tenker meg enda litt mer om, så tror jeg er mest misunnelig på kombinasjonen bobil og naturen dere har tilgjengelig, uansett om dere kjører kort eller litt lengre. For ikke hadde jeg hatt lyst til å overnatte i telt i det området dere har vært nå, så tidlig på året, og i tillegg hadde det tatt omtrent en dag med kjøring for å komme til sånn natur. Hmmm…det er ikke alltid det er positivt å bo et sted for vintrene er milde og korte 😉

  Liker

  1. Jeg var veldig i tvil jeg også, når vi kjøpte første bobilen. Men det var bare så bra fra første tur. Nå var det i utgangspunktet mest pga turene fram og tilbake til/fra Lofoten vi begynte å tenke på bobil. Men husker så utrolig godt første «skikkelige» cachetur til Rendalen med bobil, det var fantastisk!
   Anbefaler det virkelig 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..