Øyhopping, jobb, og utrygt vann

Våren fortsetter med nesten like bra vær som i påsken. Er meldt litt annet vær til neste helg, men bare litt snø om fredag. Snøen som tidligere var meldt om lørdagen er borte. Var redd jeg hadde lagt bort skiene for tidlig.. 😂

Vi har drevet med øyhopping, dokumentasjon her

dav

 

Jen var ikke helt i svømmemodus, men fikk da tak i det hun skulle

20190426_190347 (800x389)

20190426_190101 (800x389)

 

Jeg oppdaget noe morsomt med fitbit klokken min, kunne bruke den med Snap (Bitmoji).. Og «noen» fikk merke det veldig mye, måtte jo vise fram litt av det.. 😂
Det er så mange forskjellige «motiv» at jeg har enda ikke sett alle. Trodde det var det samme f.eks om kvelden, men neida. Første kvelden sov «jeg» på en sky, den andre i en sokk 😆 Jeg husker jo ikke på å se på klokken så ofte, så går sikkert glipp av en del også 😒
Her er noen få fra ene dagen

20190426_092445 (466x640)

20190426_143609 (415x640)

20190426_170559 (464x640)

Er så mange andre som er morsomme av de, men de har jeg ikke bilde av, måtte prøve å begrense meg litt.
Jeg liker veldig godt denne klokken min, og med dette så ble det bare enda mer morsomt 😂

I går skulle Tore jobbe, så jeg fant ut at da kunne jeg og Jen bli med, så kunne vi gå hjem etterpå. Tror vi brukte nesten 1 1/2 time på turen hjem, går jeg alene går jeg på ca 50 min. Det tar sin tid når det er så mange «aviser å lese», tror det sto veldig mye interessant i avisene også.
Vi har fast plass vi pleier å gå ned til elven å drikke, vil si, Jen drikker. Vi gikk dit på den turen også, og Jen drakk vann. Så gikk hun litt langs kanten, og så bommet hun litt. Der det var litt rusk og rask, pluss det var helt hvitt, der var det ikke fast grunn. Var vann under, og plopp, der var Jen i vannet. Vet ikke hvem av oss som ble mest overrasket. Jeg trodde jo at hun skjønte at man ikke kunne gå der det var hvitt «skum», men det gjorde hun ikke. Lurer på om hun husker det til neste gang.

Formen til Jen har vært helt fin siden den dagen da det snudde. Jeg er veldig glad for det, men synes det er litt merkelig.
Nå hviler hun ved siden av meg, pønsker sikkert ut nye «morsomheter» 🤣 Det har vært en del av de, og hun kan være litt irriterende med noen av sine morsomme påfunn. Hun er ikke så gammel enda, så hun benytter vel tiden til hun blir voksen, når det nå enn blir..

En Bayer som ligger på lading

20190428_102729 (800x389)

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “Øyhopping, jobb, og utrygt vann

 1. Øyhopping i Skjåk! 😀
  Du går mye ihvertfall! Nå var det nesten så jeg fikk lyst på FitBit også :p
  Jeg tror alle mine hunder har ramlet ut i vannet på tilsvarende måte som Jen, trodd at det var mulig å gå et sted det ikke er mulig. Helt normalt 🙂

  Liker

  1. Ja, her er det ikke måte på hva vi kan få til 😀^
   Ja, er litt ettersom, i dag har jeg hatt klokken liggende hjemme til tørk.. mens jeg har vært på tur. Veldig surt å glemme den igjen hjemme, men det er ikke første gang. Jeg får mye «gratis» i forbindelse med jobb, blir en del steg i løpet av en arbeidsdag. Og så er det turer ellers..
   Det er så mye morsomt med denne klokken, at du aner ikke 😂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..