Påskeslutt

Vi avsluttet påsken med å kjøpe campingvogn 😀 Har sett etter i ett år eller noe slik, men har ikke vært så mye som passet.. Vi har sett på noen, men det er mye fukt og mugg i vogner som er «tørre og fine»
Nå har vi endelig funnet en som er grei nok til vårt bruk, så da slipper vi å lete lenger. Bobilen? Joda, vi har den også, de er til hvert sitt bruk.

20190422_121803 (800x429)

 

Trappa ble ferdig i påsken, og vi feiret med kake..

20190420_193835 (800x784)

 

Vi har lagt en del planer for hagen, og funnet ut en del smarte (det vil jo vise seg etterhvert..) løsninger på forskjellig. Ett lite (luksus)problem, er at tomten er så stor!

Nanook og yngste sønn dro igjen i går, Veldig greit med en sønn som er tømrer.. han kom som bestilt 😃 (Vi har egentlig vært veldig heldig med alle ungene sine yrkesvalg 😏 )

Jen har kost seg med selskap av Nanook, nesten litt for mye. Nanook har kost seg veldig også, spesielt med å tygge på ørene hennes. Jen er en usedvanlig tålmodig hund, hun har bare stått der hun, med klissvåte ører..
De var ute sammen de første par dagene, men de ble litt for voldsomme, så det ble bare inne de fikk være sammen uten bånd.

20190417_134051 (800x487)

 

Jen var opp og ned i formen sin, og natt til påskeaften var hun skikkelig dårlig. Jeg ble nesten redd for at noe skulle skje. Vi har vakttelefon til veterinær her, og det føltes greit å vite da. Slapp heldigvis å ringe, og dagen etterpå var hun litt bedre, og om ettermiddagen var det akkurat som om noe «skjedde», og hun var veldig lik seg selv igjen. Og etter det har hun vært helt normal, det er bare så merkelig.
Jeg var fast bestemt å ringe og bestille time hos veterinæren like etter påske , men nå er det jo ikke noen grunn til det. Så da ser vi det an, igjen.

Her er før pinnsvin måltidet

20190417_211746 (800x504)

 

Jeg skulle ha fri i påsken, men for å slippe å ha så mye å gjøre når jeg begynte igjen, så tok jeg en del timer på jobb i går. Jeg listet meg nesten opp om morgenen, og syklet til Bismo. Det var så stille og rolig, faktisk litt koselig. Møtte ikke en eneste bil før jeg kom til Bismo, vil si, da møtte jeg to.
Veldig greit med en jobb der man bare kan ta noen timer nå og da når det passer. Ja i helger og høytider altså, ellers må jeg jo være på jobb til forholdsvis normale tider jeg også 😄 Men får gjort en del ekstra og er mye mer effektiv når alle de andre har fri 😛

I morgen er det tirsdag, en fin dag på starte en arbeidsuke på, ha en flott uke alle sammen 🙂

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..