Hjemme

Så er vi hjemme igjen, kom hjem tirsdagskvelden. Siden vi skulle bort igjen til helgen, så hadde jeg lyst til å hjem senest onsdag.
Jen likte veldig godt å komme hjem igjen, og hadde noen lynraske løperunder i hagen. Hun spiste kvelds, og roet seg om kvelden.
Vi ble sittende oppe lenge tirsdagskvelden.. og lå dermed lenge i forhold til hva som er vanlig onsdagmorgen.
Når Jen ikke er med den som ligger lengst opp, så har jeg begynt å forstått at det er noe. Og igjen, ingen frokost. Men hun så ikke direkte dårlig ut, spiste litt gress ute, men skjedde ikke noe mer. En time senere så hørte jeg plutselig brekningslyder (de lydene hos en hund høres veldig godt, det «bølger» seg). Jen satt en stund, men ikke engang gresset kom opp.
Noe senere var vi ute. og da ble det også gressing.. og da kom gresset og skum opp igjen.
Hun så ikke ut til å være så påvirke av det denne gangen. Yngste sønn kom hjem, med Nanook, og vi gikk tur. Jen oppførte seg helt vanlig. Det er litt merkelig, det skifter så veldig fort, fra dårlig til bra igjen også.
Men siden vi ikke vet om det er noe, eller bare tilfeldigheter, så velger vi å ikke dra på noe påsketreff til helgen 🙁

Traff på to hoggormer oppi her når vi gikk tur med hundene. Etter det har jeg gått etter veien.. Kan selvsagt ikke gå bare etter veien, men tror jeg kommer til å være litt forsiktig en stund. Veldig ekkelt å se ormen når man går med hund.

Vi, altså.. ikke helt vi på en måte, jeg ser på 😂 Men de andre, de jobber, og nå blir det trapp utenfor verandadøren også 😃 Regner med at jeg kan prøvesitte den i morgen 😃 Blir så god å kunne ha åpen verandadøren igjen, og at Jen kan gå ut og inn der.

20190419_101219 (583x800)

2 kommentarer om “Hjemme

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..