Lørdag med litt av hvert

Jen gikk årets første blodspor i går.
Jeg la sporet fredagen, og etterpå syntes jeg at det hadde gått nesten for bra. Prøvde å komme på hva jeg kunne ha glemt, men kom ikke på noe.
Tore gikk med Jen lørdag, og ikke lenge etter sporstart tok de helt feil retning. Jeg ble veldig i tvil om jeg skulle si fra, eller bare la de gå og håpe de kom innpå igjen. Jeg valgte å la de gå, heldigvis.. For det var ikke de som gikk feil, var jeg som husket feil. Jeg oppdaget merkingen min når jeg gikk etter, der jeg ikke trodde jeg hadde gått.
Var litt vanskelig å merke flere steder, så de ble merket slik at man ikke så det før man var der. Det gjentok seg en gang til, jeg trodde de gikk veldig feil,og når jeg kom etter så jeg merkingen. Så jeg stoler ikke helt på min hukommelse når det gjelder sporlegging. Greit man har en hund som vet bedre 😏

DSC07527 (800x533)

 

Senere på dagen var det event, veldig koselig når man først kommer seg over dørstokken. På vei hjem så vi denne, litt vanskelig å se, ca midt på bildet

20190330_145936 (800x537)

 

Været ble veldig fint, så jeg fant ut at jeg endelig kunne prøve noe jeg fikk for en tid siden 😃

Er den ikke lekker

20190330_155459 (467x640)

20190330_160102 (311x640)

20190330_162821 (311x640)

Grillen fungerte bra,hadde jeg lagt i litt mindre kull, og ventet litt lenger før jeg la på maten, så hadde det blitt enda bedre 🙄 Kullet så helt perfekt ut en time etter jeg var ferdig med å grille 😂 Noen lærer tydeligvis ikke.
Det var litt sol når jeg begynte å grille, men så kom det noe hvitt dalende. Heldigvis kom det ikke mye snø, for den la seg.
Det har begynt å bli bart mange steder, etter noen dager med mange varmegrader og vind. Så vi trenger ikke hverken snøen eller kuldegradene som er nå.

DSC07511 (800x533)

7 kommentarer om “Lørdag med litt av hvert

 1. Utrolig nydelig hund. Aldri prøvd sporing men skjønner det er ikke bare bare. Hunder sanser og husker meget bra.
  Og den grillen så helt rå ut!!!

  Liker

  1. Takk, jeg er jo veldig enig i det 😄
   Sporing er ikke så vanskelig, og det er utrolig spennende, interessant og morsomt 😃
   Det som ikke kommer fram av innlegget er at grillen passer veldig godt til meg, drikker en del *host* mye.. av coca (før «Zero», nå «Uten sukker»)

   Liker

   1. Hehe cola zero var min drikke før også..men pga koffein måtte jeg kutte det ut…så koffeinfri te og vann er min greie…men ja da passet den bra til deg🤗

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..