Sykling, og pizza

I dag startet sykkelsesongen min 🚲 Jeg hadde tenkt å starte tidligere, men så var det det ene, så det andre, og slik gikk nå dagene.. ukene..
Startet med utrolig sterk motvind, et par steder var det nesten så jeg trillet bakover igjen 😛

20190328_123628 (389x800)

Jeg fikk ny sykkel i fjor, og den er like god å sykle på i år 😃
Tror jeg brukte 1/2 time hjem, satser på at formen stiger utover våren, bør ned noen minutter. Eller jeg kan satse på veldig ettervind 😄

 

Tok en rask rengjøring hjemme, gjorde heldigvis litt i går kveld. Skulle trent med Jen i kveld, men kjente at det var bedre med en rolig hjemmekveld. Har mange planer for helgen, litt for mange kanskje.. Så får se hva vi rekker, kommer litt an på været også, hvor mye snø som kommer 🙄

 

Ikke bare rengjøringen som var rask, middagen ble rask også. Peppes kom med noen frossenpizzaer i år. Jeg har prøvd bare en av de, og den er urolig god, Chicago green vegetarpizza. Den har mye smak i seg selv, men jeg liker kjøtt.. så jeg tar på litt skinke, eller spekeskinke, og da blir den enda bedre 🍕

20190328_164926 (800x700)

 

Den ser jo faktisk veldig god ut også 😃

 

 

4 kommentarer om “Sykling, og pizza

 1. Jeg tror jeg med hånda på hjertet kan si at det bare er to pizzaer jeg virkelig synes er gode, for jeg er ikke spesielt glad i pizza. Den ene er kebab-pizzaen vi får på et spesifikt gatekjøkken i Haugesund, den andre er hjemmelaget (uansett fyll).

  Liker

 2. Savner gode sykkelstier i mitt område..livsfarlig da det ikke er gangveier noen steder. Formen stiger nok fort etter noen turer skal du se

  Liker

  1. Har ikke så mange sykkelstier her heller, men så er det heldigvis ikke den helt store trafikken etter den veien (fylkesvei) vi bor ved. Ved riksveien her er det litt annerledes.
   Satser på det 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..