Rydding

Da er en litt hektisk og morsom helg over. Alt tok selvsagt mye lenger tid enn jeg trodde, så ble ikke mye prøving av ny sofa. De nye gardinene var helt forferdelig vanskelig å stryke. Nesten så jeg vurderte å bare henge de opp som de var.
Til mer jeg ryddet i går, til mer rotete ble det rundt meg. Noe som ikke burde komme som noen overraskelse 🙄 Men det var slik rydding som er morsomt, og det blir jo ryddig til slutt.
Jeg kastet mye under ryddingen. Merkelig hvor mye skrot man tar være på, slik i tilfelle.. Men lærer jeg? Nei 😄

Jeg skal se om jeg får laget et før og etter innlegg av stuen med det første. Har vært litt underveis, men mest på snap.

Skulle ta bilder med kamera i går, og det var utladet. Har tatt fint lite bilder siste tiden, og de jeg har tatt har vært med mobilen. Men nå er kamera ladet og klart til stuen 😀

Jeg ende opp med to sett nye gardiner til stuen, trodde jeg. Men det viste seg at ene ble helt feil. De passer til veggene, men ikke sofa. Og siden sofaen koster mer enn gardinene.. Men så kom jeg på å prøve gardinene på kjøkkenet, og der passet de veldig godt. Ett lite problem, stuevinduene er større enn kjøkkenvinduene, så jeg må klippe og sy litt 😯 Det kommer til å gå enten slik 😖😠 eller slik 😯😀 Satser på den siste.

Vi skulle ha oss nytt tv-bord. Men det skulle vise seg å være nesten umulig. De fleste tv-bord er lange, veldig lange. Ihvertfall de som vi likte. Og vi kunne ikke ha lenger enn *husker ikke*. Jeg sjekket så mange steder, men om størrelsen var rett, så passet de ikke inn i det vi likte. Til slutt så jeg ett fra Ikea, som var «greit».
Da vi var å kikket på møbler i møbelbutikkene, så vi et bord.. Ikke noe tv-bord, men det kunne bli ett 🤔 Vi tok sjansen på å bestille det, og heldigvis er jeg gift med en som ordner mye 😀 Og tv-bordet ble veldig flott når det ble ferdig. Akkurat slik vi tenkte på.

 

Har blit en og annen tur i mellom rydding og møblering også 🙂 20190307_155555 (441x800)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..