Aktivisering og IQ-test

Jen har en del forskjellige aktivitetsleker, og de blir brukt jevnt og ujevnt. Man kan bruke av det man har fra før også..

 

 

 

Vanligvis må hun finne ut av det selv, om hun får bollene i en vanskelig posisjon, men denne gangen  valgte jeg å redde plantene mine 😄 Noen ganger får hun det til veldig raskt (som på filmen), ande ganger dytter hun bollen nesten huset rundt.
Mange bruker brusflasker til å ha godbiter i, men jeg bruker ikke det til voksne hunder. Har erfart at de kan bite flaskene slik at det blir stygt, og de kan skade seg. Så det tør jeg ikke. Har brukt det til valper med stor suksess.

Kom på en test jeg gjorde med Amanda en gang, den kan også anbefales som litt tidsfordriv, denne, IQ-test for hund den er selvsagt dønn seriøs 🙄 😏

 

Leke sa du?

DSC07276 (800x533)

 

 

 

2 kommentarer om “Aktivisering og IQ-test

  1. Har prøvd godbit under bolle på Nairo også, men akkurat nå klarer jeg ikke for mitt bare liv å huske hvordan det gikk. Lurer på om han slo på bollen med labben sånn at bollen snudde seg.
    Åh, så moro å det var å se igjen IQ-testen! Har faktisk tenkt på den flere ganger i det siste, får se om jeg gidder å ta en runde med den på Nairo 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..