Uten truse

I dag var hele familien elg på plass igjen 😃 I morges var det så mørkt at vi ikke så noe, men da vi kjørte hjem så sto ku og kalv og spiste, mens oksen sto litt i skogkanten å så på både de, og oss. Jeg er litt spent på hvor lenge de kommer til å være i området 🤔

Jen er kommet godt i gang med løpetiden, det er vel noen stådager på gang..
Jeg har skrytt av henne tidligere også, når hun har hatt løpetid. Og denne gangen er ikke noe «dårligere». Tror jeg kan telle på en hånd de blodflekkene som har vært etter henne, hun tar opp alt, og er veldig flink til å stelle seg selv.
Jeg vet at en del bruker tispetruse og lignende når tispen har løpetid, men her er det ikke bruk for noe slik i det hele tatt. Jeg synes det er best uten også, da får de bedre mulighet til å vaske seg, og de lærer ofte å ta opp igjen selv.
Jeg forstår noen av de som må bruke slike truser på hunden sin, jeg har hatt ei som  blødde utrolig mye, veggene i gangen bærer fremdeles preg av det..
Vi passer på å skifte tepper ofte, veldig ofte.. der Jen ligger. Så får jeg vaske hundesengene når hun er ferdig, og dusje henne. Greit når det er så mange måneder mellom hver gang.
Det er lufting med bånd i hagen for tiden, en del tisper kan være like ivrige som en del  hannhunder under løpetiden. Og er en lettvint forsikring noen dager.

Det har «plutselig» blitt en del lysere utover ettermiddagen 😀 Det kommer like brått hvert år. Om litt over en uke har vi sol igjen også, om det er klart vær da.. 🌞 Og da går det nesten fort mot våren 🌼 Gleder meg!

DSC07271 (1024x683)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..