Alle gode ting er tre

Nå er det tredje gang jeg begynner på genseren min! Og er ikke så mange dager siden jeg startet på første gangen. Dette kommer til å ta tid. Genseren er villmarksgenseren, og den ser slik ut

Grunnen til at jeg feiler så, er at jeg bruker et annet garn enn originalgarnet, blir litt prøve å se, og rekke opp igjen, og igjen.. Men blir sikkert bra til slutt, slik til neste vinter. Er jo ferdig med Jen sin genser, men har vært så fint vær at hun ikke har hatt behov for å ha på noe på lang tid. Får se om jeg får prøvd den på henne og tatt bilde med det første.

 Ser ut som det blir en helt ny «editor» på bloggen, var en snartur inne å så, prøvde litt og gikk tilbake til den gamle 😄 Men er vel bare å hoppe i det, det kommer sikkert uansett. Tror neppe det blir merkbart for andre enn meg, om man ikke skal ta med alt det som jeg ikke forstår til å begynne med.

Vi nyter fremdeler det flotte været 😀 Og rakk en fin tur etter jobb i dag, Jen brukte WeHunt brikken.Screenshot_20181114-160548_WeHunt (383x640)
I går prøvde vi noe nytt, rallylydighet. Jeg har fått med meg hva det går ut på tidligere, men vi har ikke prøvd skikkelig. I går gikk vi to runder, og Jen klarte å lese et par av skiltene helt på egenhånd. Mens jeg sto å fundere så gjorde hun som det sto på skiltene. En kommende stjerne i rallylydighet 😀 Synd for henne så er det ikke akkurat det jeg tror vi skal bruke så mye tid på. Vi bør nok heller konsentrere oss litt mer om vanlig lydighet.. 

Den som måtte gå tilbake til den nye måten å skrive innlegg på, det var meg. Det ble bare kluss når jeg skiftet fra ny til gammel, det ble f.eks ikke ett eneste avsnitt. Og tro meg, det var litt slitsomt å lese 😖 

4 kommentarer om “Alle gode ting er tre

 1. Er det ikke samme strikkefasthet på garnet du bruker og i oppskriften?
  Jeg har også lest at det kommer ny editor, vet ikke om jeg gleder meg eller gruer meg. Har både strikketørke og bloggtørke for tiden, derfor skjer det ingenting med hverken erme eller blogginnlegg 😦

  Liker

  1. Neei, da hadde det blitt kjedelig, må ha litt ekstraarbeid! Neida, men det garnet man «skal» bruke er slik jeg klør av, veldig synd for det er flott. Så da tok jeg noe som ikke lignet.. og prøver meg fram. Har lest at en del andre har bruk samme garn som jeg bruker, noen har gått opp en str, andre har ikke gått opp noen str. Jeg gikk opp.. Men så er det pinnestørrelsen da, jeg startet på 5, gikk over til 7, og er nå på 6 😄
   Lurer på om jeg har klusset til hos meg, siden jeg gikk til den nye, og så tilbake til den gamle. Det er ikke å anbefale når man driver midt i et innlegg tror jeg. Så blir spennende å se når jeg skal skrive neste gang. Var veldig mye nytt/annerledes på den nye, men er jo helt sikkert bare til man kommer inn i det.
   Håper det er kortvarig, at begge deler kommer raskt tilbake 🙂

   Liker

   1. Skjønner jo at du bytter garn når du klør av originalgarnet, men du kunne vel funnet et annet garn med samme strikkefasthet, vel 😉 Er ikke noe vits å lage mer jobb enn nødvendig, hvis du ikke synes det er rasende festlig å rekke opp gang etter gang da :p
    Forandringer er generelt sett noe dritt, men må man så må man. Så jeg får bare se neste gang jeg logger meg inn om jeg nå må bytte eller om det drøyer litt til.
    Har ærlig talt ikke en dritt å blogge om. Eller jo, jeg har et par innlegg jeg går og tenker på, men de krever en del jobb, og jeg kjenner at jeg ikke hverken gidder eller orker det akkurat nå. Og jeg er fremdeles dårlig på hverdagsbloggingen, selv om det er over et år siden jeg lovte meg selv å bli bedre på det. Har jo lyst til å både strikke og blogge, men jeg mangler ånden.

    Liker

    1. Gjett om jeg har lett etter garn som passer, har ikke funnet noe. Originalgarnet er 13 m x 18 m (pinne 4.5) = 10 cm. Og vil ha litt «tykk» genser, siden det passer best til mønsteret. Hadde to alternativ, som jeg så at mange andre hadde brukt, så valgte bare ett av de. Men nå er jeg ferdig med vrangborden, igjen 🤣 Så får jeg måle bredden etter 15 cm eller noe slik.

     Jeg måtte ikke bytte nå, men skulle bare inn å se.. og prøve. Så vet enda ikke hvordan neste innlegg blir, om det blir på den gamle, eller om jeg må bruke den nye for at det skal bli leselig.
     Blitt lite blogging her siste tiden også, enda så har jeg mye jeg skulle skrevet om, men det var dette med tiden. Jeg får jo mindre og mindre tid, merkelig det der.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..