En fin helg

Vi har hatt en fin helg, tror Jen har storkost seg 😀
Tore har vært på jakt, og de fikk siste elgen i dag. Tror jeg og Jen gikk forbi den på tur hjem.. Jen ble plutselig så interessert, så skjønte at det var noe i nærheten..

Ble det litt regn når vi gikk i dag, men var så bra vær ellers at litt regn ikke gjorde så mye.
Jeg kjøpte refleksvest til Jen i fjor, og fant en som var veldig behagelig å bruke. Vi brukte den i skogen i helgen, og ble nokså fort enige om at det ikke var riktig vest til skogsbruk.. Den falt av, snurpet seg sammen, og vi måte bare feste den igjen og igjen. Det er veldig greit å ha en vest som sitter på, og som man ser godt. Så vi så på ny vest når vi kom hjem i går, viste seg fort at vi så på litt forskjellige typer.. Denne gangen var det Tore som valgte vest, jeg syntes ikke den var så fin.. men den fantes i lilla 😀 Jeg fikk bestemme farge 😀 Så da bestilte vi oransje.. 🙄😂 Lilla synes ikke så godt i skogen, og til og med jeg er litt praktisk noen ganger

20181110_123512 (389x800)

 

2 kommentarer om “En fin helg

 1. Jeg har hatt den Jen har på seg på bildet siden Arkas, og har vært fornøyd med den. På Arkas var den egentlig litt kort, på Nairo satt den fint. Men den begynte å bli sliten, så i fjor (tror jeg det var) kjøpte vi denne til Nairo:
  https://www.hurtta.com/global_no/polar-vest
  Måtte gå opp en størrelse på grunn av all pelsen hans, men den sitter allikevel veldig godt, og vesten forsvinner ikke i pelsen.

  Liker

  1. Den passer egentlig til Jen, og er veldig god og myk. Men til slik bruk i skogen må vi ha en som er litt mer robust. Jeg tenkte faktisk på den slik du la ut link til, men så fant Tore en som jeg ser er litt mer egnet.. Blir veldig spennende med passform og størrelse.. Håper den kommer til uken, så da kommer det (forhåpentligvis) bilder 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..