Pakker

Enda en gang, helg!
Jen har vært heldig siste tiden, har blitt noen pakker.
Først fikk hun varmepose/hvilepose. Hun har prøvd den en gang, gikk litt så som så, hun har «litt» problem med å være rolig på tur. Jeg håper posen kan hjelpe litt der.
Hun har nesten slitt ut Zero selen sin, og siden hun må ha den når hun bruker genser (den andre blir for trang), ble det en ny sele. Ble samme modell, siden jeg visste hvilken str jeg skulle ha, og den sitter slik noenlunde uten genser også. Bestilte fra Sverige og kom under momsgrensen 😀
Jeg hadde et lite håp om at hun snart kunne begynne på mer vanlig fôr og slik igjen snart, men siste blodprøven viste at det skjer ikke. Hundeforet hun får er helt greit, hun liker det, og spiser bra. Vi bruker det litt som godbiter også, pluss et par andre ting. Men det er greit med litt annet også, og jeg begynte å lete litt på nett.
Jeg fant etterhvert flere forskjellige kjekser, som var slike at hun kan spise det. Det beste hadde jo vært å kjøpt litt forskjellig, men så var det litt mye man måtte kjøpe. Så da ble det bare en eske..

 

Snapchat-917589254 (416x800)

Vi har vel kjeks en stund.. 🍪 😂

Pakke til meg 😀 Ny mobil, til glede, og frustrasjon.. Å skifte mobilmerke, til et merke jeg ikke har hatt før, ble litt ekstra arbeid. For å ikke snakke om oppdateringer, innlogginger der jeg måtte ha riktig passord 😖Jeg kan se fordelen med ett passord alle steder! Men nå har jeg kommet så langt at det er bare morsomt, spesielt etter jeg fikk til å «fjerne» en app, og skifte ringelyd.

4 kommentarer om “Pakker

    1. Ja det er veldig bra, hvis ikke så hadde vi slitt. Takk 😀 Samsung s9. Jeg skulle aldri ha Samsung, men HTC og Sony hadde ikke noe som fristet. Og Huawei går ikke med klokken min 😦

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..