Ut i skogen igjen

Var greit å begynne på jobb igjen etter ferien, og nå er det jo snart helg igjen 😀
Jen hadde «hviledag» mandag og tirsdag, så i går var det tid for skogstur igjen. Det ble så fint et vær at jeg var bare innom hjemme for å skiftet sko etter jobb, og så gikk vi.

DSC_2435 (800x450)

Nå trengte ikke Jen noen hviledag, men jeg trengte det 😂 Siden vi har vært bra aktive hele høstferien, så var det også greit å være rolig litt. Slitsomt med en hund som forventer at de skal skje noe hver eneste dag.

Nå etter ferien har vi startet senere på jobb, høst/vintermodus 🙂 Det er litt godt å kunne ligge litt lenger om morgen, og så får man litt mer ut av kvelden. Enda bedre blir det senere i måneden, når vi skal stille klokken 😀
Jeg synes jo at det er greit å stå opp tidlig, og begynne tidlig på jobb, sommerstid. Da er det litt annerledes, greit å komme hjem tidligere.

 

2 kommentarer om “Ut i skogen igjen

 1. Jeg synes det er helt greit å starte tidlig (vel, så tidlig som er akseptabelt i min type jobb) og legge meg tidlig. Men gi meg en 10 års tid med omlegging av rutine, så hadde sikkert jeg synes det var greit å sove litt lenger og være våken litt lenger også :p

  Liker

  1. Er dette med å legge seg tidlig jeg sliter litt med 😛 Og da blir det noe som ikke stemmer, når man skal opp tidlig.
   Men nå står jeg opp klokken seks, og da kan jeg være oppe litt lenger 😀
   Jeg kan forsåvidt ligge enda en time lenger.. men da må jeg jobbe enda lenger utover ettermiddagen, og det er ikke aktuelt. Veldig greit å ha en fleksibel jobb 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..