Bursdag, og ny blodprøve

Min kjære har bursdag i dag 🎈🎂💕🎁❤

DSC_2348 (450x800)

 

Jen skulle inn til vaksinasjon i ettermiddag, og da klarte jeg ikke vente lenger.. Hadde tenkt å vente til vinteren, desember eller noe. Men siden vi først skulle dit i dag, så spurte jeg om blodprøve også. Jeg vet at det ikke var så nødvendig nå, men det skader jo ikke å ta noen blodprøve heller.
Siden den var så veldig bra forrige gang så håpet jeg at den kanskje var enda bedre nå, men samtidig realistisk nok til å innse at den kanskje hadde gått opp igjen også.

Jen venter på Arne 😃

DSC_2419 (450x800)

Resultatet ble ikke helt som jeg håpet på, men det kunne helt sikkert vært verre. Verdien er tilbake på det som var i vinter/vår. Det er bare litt for høyt, og ikke noe å bekymre seg for. Vi må fortsette med spesialfôr, og være like forsiktige med alt det andre. Men det går veldig greit. Og så ser vi det an til neste prøve, til vinteren igjen.

 

2 kommentarer om “Bursdag, og ny blodprøve

  1. Hmmm…teit at resultatet ikke var helt som det skulle, men så lenge det ikke er noe farlig og så lenge jobben deres går ut på å fortsette det samme som dere gjør nå med fôr og godbiter, så er det jo forsåvidt greit.

    Liker

    1. Jeg var heldigvis forberedt på det, men så var jo resultatene så bra forrige gang at jeg hadde et lite håp.. Men Jen har det helt bra som hun har det, så da gjør det ikke så mye.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..