Veivalg, og parkering

Etter litt hagearbeid i sommer så ble veien vår litt så som så. Det visste vi om, og hadde tenkt å bare få ordnet til slik den var. Men underveis så fant vi ut at når vi først drev på, så kunne vi gjøre litt mer..
Og når vi først skulle ordne til veien, så var det jo greit med litt parkering også, dessverre gikk det utover plenarealet 😏 Men ikke så mye å gjøre med det.. skal nok klare å leve med det 😂
De begynte i går, og i dag ble det ferdig. Det ble flott!
Har tatt en del bilder/film underveis i sommer, litt av veien før

DSC_1355 – Kopi (518x800)

DSC_1927 (511x800)

DSC_1928 (556x800)

DSC_1929 (606x800)

Jeg burde jo ha planlagt litt bedre, slik at jeg hadde helt like bilder før og nå. Men det gjorde jeg ikke, er jo meg det er snakk om.. 😛 Men man ser likevel veldig greit hvordan det var, og hvordan det ble!

DSC_2102 (545x800)

DSC_2105 (505x800)

 

DSC_2107 (1) (800x470)

Vi har igjen «litt» å gjøre ute her, men nå er vi ferdige med de største tingene (forsåvidt.. er igjen to tre litt større ting ute, men det er slik vi skal gjøre selv)

Jeg har sett slik vei andre steder, men ikke skikkelig hvordan det er. Så jeg var bra spent på det ferdige resultatet. Jeg ble ikke skuffet, blir spennende hvordan det blir i vinter, og til sommeren igjen. Nå er det ikke ordnet til inntil veien/parkering, får se hva og hvordan vi gjør det, om det blir plen.. eller noe annet. Det blir ihvertfall mye mer renslig, slipper sand og grus.

 

4 kommentarer om “Veivalg, og parkering

    1. Og så godt å bli ferdig med en og en ting, man ser det jo så godt med disse store tingene også. Synd det ikke er vår nå :Å
      Nå skrev jeg det lange svaret om veien.., som ble en smule vanskelig å forstå selv for meg, så jeg spurte Tore 😀 Det er knust asfalt (og eventuelt oljegrus). De legger den på, har på vann, og valser.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..