Fukttest, paraply, og vardøger

Jen var også med til Lillehammer mandag, selvsagt 🐾 Hun tar det meste med ro..

DSC_2083 (640x360)

Var å fikk tatt fukttest av bobilen også, viktig å gjøre det selv om det er bybobil.

Jeg kjøpte meg paraply når jeg var på Lillehammer, en slik liten kjekk veskeparaply (en eller annen gang får jeg sikkert bruk for den). Den er ca 17 cm, så når jeg kom hjem så tenkte jeg å sjekke hvor stor den var når jeg slo den opp. Jada, å slå opp paraply inne osv. Men jeg tenke meg ikke om, slo den opp, og selvsagt så skvatt Jen av den. Jeg la den på gulvet med en godbit under, og godbiten var nok litt for fristende, for Jen listet seg fram for å ta godbiten. Jen så ikke ut som hun var helt trygg på paraplyen, så jeg pakket den sammen, og la den på gulvet igjen. Da kunne hun se at den ikke var skummel, tenkte jeg.. Med det samme jeg gikk fra paraplyen så kom Jen i full fart, tok paraplyen og løp sin vei 😮😂 Altså! Ny paraply, og hunden setter tenna i den! Jeg tenkte jeg skulle redde den, men Jen var ikke interessert i noen redningsaksjon, så hun hoppet og spratt i sofaen, med paraplyen i kjeften. Er i slike tilfeller jeg tenker på hvor greit det hadde vært med litt mer dressur.. Neida, jeg snakket til henne, hun stoppet opp nesten med en gang, og jeg fikk paraplyen, og hun fikk godbiten. Merkelig nok så overlevde paraplyen, ikke et eneste hull, tror jeg. Skal tenke meg godt om for hva jeg legger fra meg på gulvet framover.

I går kveld var jeg og Jen alene, og det går jo greit. Men så skjedde det noe uventet, vardøger. Det er veldig lenge siden jeg har opplevd noe slik. Det som var litt merkelig i går kveld at både Jen og jeg hørte det samme. Først ute på trappa, og så inn i gangen. Bare det at det kom ingen videre inn.. Jeg gjør ikke så mye av å høre slik, og vet jo at det uansett kommer noen andre etter litt. Det stemte bra i går kveld også.

Har blitt litt mer høst, såpass at vi i kveld gjorde opp i ovn. Det er lenge siden, men så koselig 🙂

4 kommentarer om “Fukttest, paraply, og vardøger

 1. Er det meningen at Bayere skal være gode på apportering? :p
  Her i huset er det faktisk vardøger ganske ofte. Jeg tror oftere at jeg (og Nairo) hører at Eileif kommer hjem enn motsatt vei.
  Jeg sitter egentlig og fryser litt hver dag, men ikke nok til at jeg vil fyre ennå. Dessuten vet jeg at det er snakk om 7 vedkubber, så er det altfor varmt. Og da er det ikke verdt det 😉

  Liker

  1. Ser ut som Jen tror det 😀 Hun er veldig glad i å bære ting hjemme her, spesielt når vi kommer hjem, eller noen andre kommer. Og da er hun såå tøff!
   Så godt å høre 🙂 Vet at en del ikke tror på det, og er ikke så enkelt å forklare hva som skjer, ihvertfall ikke når både folk og hund hører det samtidig.
   Bruke 3-4 vedkubber? 😀

   Liker

   1. Kanskje det er et snev av retriever i henne? 😉 Akkurat som om jeg er overbevist om at det er et snev katt i Nairo 😀
    Vardøger tror jeg helt klart på! Og jeg er også overbevist om at jeg gjennom de siste 35 årene har hørt pappa mange ganger. Kan vel ikke kalle det vardøger siden han ikke lever, men savnet blir litt mindre ved å tenke på og tro på at han passer på meg av og til 🙂
    *ler* Da er det ihvertfall ikke verdt det :p

    Liker

    1. Hun har ihvertfall utrolig mange morsomme fakter 😂 Noen er kanskje ikke like morsomme når jeg tenker meg om, kenguru greiene er jeg ikke så glad i 😒
     Jeg tror på annet enn vardøger også, uten tvil, men der er jeg ikke like uredd 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..