Gottekungen

Tidlig i Juli så bestilte jeg varer fra Gottekungen. Før jeg bestilte så sjekker jeg om de hadde Facebook side, og det hadde de. Var godt over 10 000 som likte siden, og jeg så ikke noe urovekkende der.
Jeg bestilte, betalte, og var glad. Fikk bekreftelse på mail, og alt så bra ut. Det sto inne på nettsiden deres at det kunne ta opp til 14 dager. Men det var jo ikke noe som hastet..

Tiden gikk.. og ikke noe skjedde. Jeg var inne på «min side» hos de, men der sto det bare at ordren var betalt. Så gikk jeg inn på facebook siden til de igjen, og hjelpes! Der var det mange sinte, sure, irriterte, forbanna og frustrerte kommentarer/innlegg fra andre. Jeg begynte å ane at det kanskje ikke hadde vært så lurt å bestille fra de.
Heldigvis hadde jeg ikke sendt inn to bestillinger, som jeg tenkte på..
Men jeg hadde betalt 334 kr for den bestillingen jeg sende, ikke så mye, men likevel sure penger å tape. Og om så mange som det så ut til hadde betalt, og ikke fått varer, ja da var det plutselig nye penger, for Gottekungen.

Jeg sende de en melding på Facebook, sto at de svarte inne x antall timer. Men jeg fikk ikke noe svar.
Så gikk tiden, jeg var inne på fb siden til de nå og da, så at mye var slettet, og en del nye, like sinte kommentarer som før. Jeg avskrev egentlig både varer og penger, men det er veldig irriterende å føle at man blir lurt. Jeg sende de en ny melding, men kom aldri noe svar.
Jeg fikk fremdeles mail fra de, om tilbud, lave priser osv. Og akkurat det gjorde at irritasjonen ikke gikk over. De trengte ikke akkurat drive å minne meg på at jeg hadde vært så smart og bestille varer fra de.
Men så kom det plutselig en annen. mail fra de, der de beklaget, kom med forklaringer, osv osv.

 

«Gottekungen beklager på det sterkeste overfor de av våre kunder som ikke har fått levert sine varer innen forventet tid.
 

I tillegg har vi ikke vært gode nok på kommunikasjon på messenger eller via Mail som svartjeneste .
Mange har opplevd at vi ikke har besvart deres henvendelse .

Flere mener seg lurt/ svindlet. Dette er ikke riktig. Vi har hatt tusenvis av kunder gjennom sommermånedene og de aller fleste er heldigvis meget tilfredse .
I motsatt ende er de som ikke har fått sin levering, skuffet, forbannet og føler seg lurt.

Gottekungen forstår dette.

I Juni flyttet vi vår produksjon fra Strømstad til Småland.

Faktisk, for å møte de store volumene som ble bestilt.

Dessverre har ikke logistikken vært helt på lag med oss, det har blitt plukket nye ordre før gamle osv.

Dette er en av årsakene til at enkelte har måtte vente altfor lenge på sine varer.
Til de som ikke ønsker sine ordre levert, send en SMS til vårt svenske telefonnummer og vi kansellerer og refunderer deg.

Som flere påpeker skjules en del av innlegg på Facebook .
Ja det er korrekt .
 

Ord som ikke er egnet på trykk sensureres bort automatisk.

Igjen , vi beklager og skal jobbe knallhardt for å få din ordre levert.»

 

Jaja, tenkte jeg, jeg kan jo bare vente å se. Men tanken om at de sende ut en mail for å roe situasjonen, og få ned temperaturen var veldig sterk.
Det gikk litt mer tid.. ingenting skjedde. Jeg var inne på «min side» igjen, og der sto alt som før. Jeg leste mailen fra de en gang til, og der så at man kunne sende en sms til deres svenske telefonnr, for å få ordren annullert. Jeg gjorde det, og ventet litt til.. Så fikk jeg plutselig mail om at ordren var refundert. Dette var nå sist torsdag. Det var jo greit, men så var det pengene.. Det kan ta noen dager når det er mellom to land, men jeg holdt ikke akkurat pusten mens jeg ventet.

I morges kom pengene inn på kontoen min. Det hadde jeg ærlig talt ikke ventet, men da har ihvertfall jeg fått om ikke det jeg skulle ha, så ihvertfall pengene mine tilbake.

Jeg har bestilt fra to andre lignende butikker i Sverige, som har nesten samme opplegg. Forskjellen er at der betaler jeg varene etter jeg har fått de. De sender også varene samme dag som de får bestillingen.

Det jeg bestilte fra gottekungen var stort sett dette her

DSC_1977 (490x640)

Siden vi likevel var i Sverige senere på sommeren, så kjøpte jeg noen pakker der.. Tror neppe Gottekungen blir å flere bestillinger fra meg, selv om de ordnet opp til slutt.

 

2 kommentarer om “Gottekungen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..